STUDENTERGILDE

Pynt til Studenterfest

Når en veloverstået eksamen og de mangeårs slid endelig er slut, så skal det da jfejres med en kæmpe fest for vennerne. Huen bliver sat på hovedet og alle bekymringer fordufter for en stund. Familie og venner samles til studentergilde. Vores studenter pynt fokuserer på huen, roser og flag i de klassiske farver. Roserne symboliserer slid og præstation, og derfor er de et fast element til studenterfesten. Hvis der er lagt op til en studenterfest, der varer hele natten, kan du med fordel lægge stjernekastere og bordbomber på bordene. Uanset om studenten er rød eller blå,  Du finder uden tvivl den helt rigtige pynt her!

 

Festbutikken har pynt og festartikler til studenterfest. Vi har alt lige fra flotte balloner, helium, guirlander, stjernekastere og bordbomber. Alt sammen så du kan skabe en flot og finurlig stunder fest. Se også vores udvalg af beerpong mv.

 


{{amount}}

Det kan da godt være, at konfirmationen er den mærkedag, hvor de unge mennesker træder ind i de voksnes rækker i forhold til den kristne tro. Når vi skal være helt ærlige, så er det jo ikke den dag, hvor man for alvor bliver opfattet som et voksent menneske. Det er der derimod flere chancer for. En af dem er når man bliver 18 år. En anden  når man bliver færdig på gymnasiet eller erhvervsuddannelsen, og står foran at arrangere studenterfest for de unge, nyslåede studenter. 

De fleste gymnasier og erhvervsskoler har faste traditioner i forhold til at uddele diplomer og dermed starte en lang dag for de unge mennesker, der som oftest står foran en lang dag og for nogen flere uger med fest . Ifølge traditionen besøger de studerende alle de medstuderendes hjem, hvor mor og far ved hvert sted inviterer indenfor til studentergilde i et pyntet hjem med konfetti, snacks, drikkevarer, musik og  for nogn en ølbong. En studenterfest er ofte klædt med pynt i forårets farver – grøn, gul og i det hele taget lyst og friskt. 

Det er en god ide at pynte borde og lokale med eksempelvis grene og blade, og så købe servietter, bordløbere og duge i matchende farver. Der er i øvrigt ingen grund til at overpynte lokalet eller terrassen, forde unge mennesker er snart videre til næste besøg under den langvarige studenterfest. Dog er der familier, der arrangerer egentlig studentergilde for den nykårede, hvor venner og familie inviteres. Ved den lejlighed varer festen naturligvis længere tid i privaten, og så er der til gengæld mange gode grunde til at gøre noget ekstra ud af pynteriet for at gøre begivenheden til noget helt særligt.