Ølbong Luksus

Ølbong Luksus

79,00 DKK


Baseret på 210 anmeldelser

Model/Varenr.: 123456
Lagerstatus: 32 stk. på lager
stk.

Ølbong Deluxe klassisk Beer Bong

Dette er en kvalitets ølbong helt som den ses på billeded. En solid sort tragt men en rigtig tyk og gennemsigtig neonlimegrøn slange. Slangen er lang nok til at kunne indeholde 3-4 øl. Festbutikkens Ølbong er af højere kvalitet end de fleste andre ølbongs du finder på markedet. Med denne ølbong går du ikke ned på kvalitet.

 

Dette er den gode gamle klassiker af en tragt ølbong! Præsist den ølbong som flere generationer flittigt har skyllet den ene kolde øl efter den anden ned igennem. Kort sagt en legende blandt ølbonger. Med denne kvalitets ølbong er du helt klar til at udfordre dine kammerater og drikke en kold øl på rekord tid. Du lukker for ventilen på slangen, hælder en øl eller flere øl i tragten og 1-2-3 så er du klar- Alt du nu skal gøre er at åbne for ventilen. Øllet bliver herefter nærmest skudt ned i maven på dig ved brug af en kombination af propel og tynkekraften.

 

Fik du den bedste tid, eller har dine kammerater håneretten ?  Det er den legendariske 'yard of ale' konkurrence, hvor stoltheden er på spil. En ølbong er ret simpel, men vil med sikkerhed give dig masser af sjove og gode timer med venner og familie. Tragt ølbongen hiver dig helttilbage til muntre stunner med vennerne, hvor der ikke er ændret alt for meget på forholdene. En sjov og nem ølbong til festen, hvor snakken hurtigt falder over alle de gamle minder. Med køb af denne legendariske ølbong får du en kvalitets ølbong med tragt med en lækker tyk og solid lime grøn slange der e rknækfri og en plastikkuglehane, det er simpelt og det dur!! Se også alle vores andre ølbong.

 

PRODUKTINFORMATION

  • 1 Plastik tragt solid sort 
  • 1 Slange, neongrøn og gennemsigtig. Tyk af meget høj kvalitet 80 cm
  • 1 Plastik kuglehane super kvaliet
  • Kapacitet: 1,5 l øl (4 øl af 33 cl)
  • Mål: 150 cm og 22 cm på det bredeste punkt
  • Vægt: 220 gram

 

Fortsæt sjoven og husk et spil beer pong eller dobbelt tragt ølbong

 


Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot
Trustpilot