MASKER

preload spinner

Masker og Latex masker

Kan du gætte, hvem jeg er? Her finder du et stort udvalg af masker til karneval, fastelavnsmasker eller halloween eller måske bare til en sjov tur i byen. Festbutikken har en del sjove masker at vælge mellem, så skal du til fest iført latex maske, kan du finde den helt rigtige her. Der er alt fra uhyggelige halloween masker til søde og flotte dyre masker. Vi har masker som dækker dele af ansigtet. En latex maske er ofte den sidste prikken over i et til din flotte kostume. Det er ikke kun børn, der kan tage maske på til et udklædnings arrangement i skolen eller daginstitutionen. Der findes naturligvis latex masker også til voksne, og det er især de mere uhyggelige masker inden for gyser genren anført af halloween fester, at masken kommer i brug. De fleste kender filmene ’Maskernes nat’ og ’Fredag den 13.’, som er nogle af de mest uhyggelige film, der er lavet. 

Hvorfor latex Masker

Hvorfor latex Masker. Ja når dit sædvanlige fjæs ikke helt er nok, når du skal forvandle dig til en anden! en du er til hverdag Men hvad så, hvis man vil klæde sig ud som zombie, Stormtropper eller måske en stor glubsk hund? Man supplerer sit kostume med en cool latex maske! På et splitsekund forvandles du til en helt anden. Klar til udklædning! Vi har latex masker til dig, som vil have djævlehorn eller vil gøre udklædningsfesten 'great-again', udklædt som politiker, eller dig, som vil klæde dig ud som en kendis. Skal du til Halloweenfest, har vi både klamme zombiemasker og skræmmende kraniemasker!

Alle slags latex Masker

Det er sjovt at klæde sig ud med en latexmaske, fordi man kan ændre sit udseende meget radikalt og lege med ens udseende på en måde, man normalt ikke får mulighed for. En af de sjoveste måder, at gøre det på, er ved at tage en maske på. Der findes mange forskellige masker, som kan være alt fra sjove masker til uhyggelige masker. Nogle er af latex, der skjuler hele ansigtet, mens andre kun dækker området omkring dine øjne. Vi har oprettet en særskilt kategori for denne manske kalder halm masker eller venetianske masker. Vi har alle typer af masker fra skumle og uhyggelige masker til masker af kendte og endda af dyr. Disse har vi også kommet i en kategori for sig selv kaldet dyremasker. Der er også masker, som stammer fra både Sci.fi – Star Wars og rumvæsner – Eller fra lord og the rings som orker og trolde. Der fås også masker fra horror film og af kendte mennesker, som er livagtige og sjove at tage på. Det er altid sjovt af have en vellignende Donald Trump eller måske mister rockket man Kim Jung Un med til fest. Latexmaskerne findes kun i en størrelse og passer best til voksne. Til børn har vi sjove og søde dyremasker, der dækker området omkring øjnene. Til voksne har vi dyremasker, som dækker hele hovedet, og som er lavet af latex – f.eks. chimpanse masker, papegøje masker, heste masker eller endda en dinosarus maske.

.

 

Trustpilot
Trustpilot