FESTARTIKLER

Alt i festartikler og pynt

I Danmark har vi et rigt udvalg af begivenheder, der kan gøres til en fest. Og til enhver festlig lejlighed hører også forskellige festartikler og pynt.

 

Herunder har vi grupperet pynt og service, så det er nemt at gå til. Du kan for enksempel gå ind under ”Begivenheder” og finde festartikler til dåb, konfirmation, fødselsdage og bryllupper - kort sagt til alle livets vigtige begivenheder. Hvis du vil se hele vores udvalg af engangsservice samlet, kan du klikke på "Engangsservice". Under "Festpynt" finder du vores sortiment af alt fra flag, bånd og guirlander til skjolde til æresport.

 

Det er også i denne kategori du kan finde helium og balloner. Vi har almindelige balloner i næsten alle farver. Vi har talballoner og bogstavsballoner til at markere f.eks mærkedag og vi har helium balloner til en flot oppyntning.

 

Ud over pynt til livets fester, har vi også festartikler til årets fester. Vi har således en masse forskellig pynt til jul og nytår, så du kan pynte festligt op til både julefrokost og nytårsaften. Vi sælger vores festartikler her i shoppen med hurtig levering. Du er også altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvor vi i forbindelse med højtiderne har et godt udvalg af pynt til de forskellige lejligheder.


{{amount}}