FESTARTIKLER

preload spinner

Alt i festartikler og pynt

Til enhver festlig lejlighed hører selvfølgelig forskellige festartikler og pynt. Herunder har vi grupperet pynt og service, så det er nemt at gå til. Du kan for eksempel gå ind under ”Begivenheder” og finde festartikler til dåb, konfirmation, fødselsdage og bryllupper. Kort sagt til alle livets vigtige begivenheder. Hvis du vil se hele vores udvalg af engangsservice samlet, kan du klikke på "Engangsservice". Under "Festpynt" finder du vores sortiment af alt fra flag, bånd og guirlander til skjolde til æresport. Ja og hvem ved måske du bare leder efter en ølbong. Du kan også prøve nogle af vores nye festtemaer Eid Ramadan eller måske et svensk krebsegilde. Endelig er der selvfølgelig de gamle klassikere nytårspynt og julepynt.

Alle slags festartikler

Det er også i denne kategori du kan finde helium og balloner. Vi har almindelige balloner i næsten alle farver. Vi har talballoner og bogstavsballoner til at markere f.eks mærkedag og vi har helium balloner til en flot oppyntning. Ud over pynt til livets fester, har vi også festartikler til årets fester. Vi har således en masse forskellig pynt til jul og nytår, så du kan pynte festligt op til både julefrokost og nytårsaften. Vi sælger vores festartikler her i shoppen med hurtig levering. Du er også altid velkommen i vores butik på Frederiksberg eller Brøndby, hvor vi i forbindelse med højtiderne har et godt udvalg af pynt til de forskellige lejligheder. Hos Festbutikken finder du masser af sjove og spændende festartikler til netop den type fest du ønsker at holde. Eller måske til den fest du nu engang er blevet inviteret til. Vi har en stor flot butik på Frederiksberg eller i Brøndby og du er altid velkommen til at kigge forbi og se vores udvalg festpynt til alle slags fester fra polterarbend, julefester, bryllupsfester, nytår, konfirmationspynt og festpynt til Jubilæum.

Hold da helt fest

Er du til spøg og skæmt, har vi for eksempel stinkbomber eller briller med næse og skæg, der er kæmpe hit til alle nytårsfesterne. Vi har også mange forskellige farver sugerør nogle er i neonfarver, drinkspinde med forskellige motiver lige fra den berømte drinksparasol til små aber på cocktailpinde. Vores forslag til dekoration er kæmpe så der er masser af gode ideer til en fest. Her finder du rosenblade i mange forskellige farver og oppustelige palmer organza med glimmer, crepebånd og papirbolde, Til Bryllup, barnedåb, Konfirmation, fødselsdag for børn og voksne og alle festartiklerne kan du se i vores festbutikker. Vi har selvfølgelig også bord konfetti, rød løber og lametta. Som noget helt nyt, har vi nu også sangskjuler til alle fester, men nok især til sangskjulere til konfirmation og bryllup. Hvis du planlægger et Bride to be party eller en sjov polterabend så kig forbi denne kategori.

Opskriften på en super fest

Det er svært at sige præcis hvad der skal til for at holde den perfekte fest, men at der kommer gæster er selvfølgelig meget vigtig. Oppyntning til en fest er er også meget vigtig. I Festbutikken  kan du få billig pynt til fest. Vi har rigtig meget både smukt, dekorativt festpynt men også en masse sjove ideer til oppyntning af lokaler og bord. Fødselsdagsbanner, Honycomb, dekorationskugler, lametta, rosenblade, serpentiner og meget mere er med til at give et flot pyntet lokale og bord. I Festbutikken kan du købe flotte bordløber i i guld, sølv og mange andre flotte farver. Vi har organza bordløber eller sizoweb i store og små størrelser og de små størrelser bliver ofte brugt til at lave smukke sløjfer på en stol. Crepebånd kan du også få i alle farver, og normalt beklæder man stolper eller vikler dem sammen og hænger dem op i et lokalefor at give fyld og se dekorativ ud. Vi har også Satinbånd i 3 forskellige størrelser, disse kan bruges til indpakning af gaver, pynt på hjemmelavet bordkort, sløjfer, bestikholder og mange andre spændende ideer til en fest. Det samme kan du gøre med vores flotte bastbånd der er mere natur look og meget moderne. Diamanter til bordet og perler på snor er yderst populære og virkelig smukt som bordpynt. Du kan få dem i alverdens farver til bryllup bliver der oftest brugt klare diamanter og hvide eller perlemor perler på snor. Til barnedåb er lyserød og lyseblå perler og diamanter dem der købes mest.

Trustpilot
Trustpilot