NYTÅRS PYNT

preload spinner

Nytårspynt til en rigtig Nytårsfest

Her på siden finder du nytårshorn, rysler, guirlander og meget andet til at gøre nytårsaften festlig og sjov. Vi har et kæmpe udvalg af nytårspynt i mange forskellige genre, så du kan pynte op helt som du lyster. Vi har nytårspynt fra alt til den stilfulde nytårsaften til en nytårsaften, hvor den bare skal have fuld gas på det sjove og fjollede. Du kan købe masser af nytårspynt her på siden, men du er også velkommen til kigge forbi en af vores butikker på hvor vi har masser af nytårspynt når vi nærmer os årets udgang.

Nytårsfest og Nytårspynt

Tre, To, - Én GODT NYTÅR! Sådan lyder det i tusinder af danskeres hjem hvert år, når 31. december bliver til 1. januar det følgende år. Nytårsfesten er et begreb, som vi alle kender særdeles godt til, og som vi alle har en holdning til, hvordan skal fejres. Nogle mennesker elsker traditionerne lige fra hvilke gæster, man vil have med, til borddækning og pynt, og hvilken mad man skal spise fra forret, hovedret til dessert. Andre har løsnet lidt op for alle traditioner og vil egentlig bare gerne fejre årets bedste festlige begivenhed med fuld tryk på gaspedalen og i venners gode lag. Men mon ikke de fleste alligevel skæver lidt til traditionerne, når der er nytårsfest. Det kan godt være, at man ser lidt stort på menuen, men så er der jo det med fyrværkeriet, champagnen og de festlige hatte, som alligevel tiltaler selv unge mennesker, og som derfor elsker at tage de traditioner til sig og fortsætte dem i egen stil og på egen facon. Nytårsfesten er for rigtig mange årets fest, for det er her, at nytårsforsætter og mål sættes for det kommende år med alt, hvad dertil hører af spændende udfordringer og drømme, der skal indfries. Nytårsfest er folkets fest. Det er nationens fest, der intet har med hverken religion eller overtro at gøre. Det er fest på egne præmisser, og så er det den eneste fest på hele året, hvor hele landet er i samme båd. God fest og godt nytår!

Kransekage sådan gør du

Bliv inspireret til at lave din egen kransekage til nytår. Overrask og imponer dine venner med din helt egen kransekage. Eller hvad med din egen petit four

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot
Trustpilot