STAR WARS TEMA

Star Wars kostumer

Køb dit Star Wars kostume hos Festbutikken. Nu har du muligheden for at blive klædt ud som en af de velkendte og ikoniske personer fra stjernekrigsfilmene. Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet 8 film, og fanskaren har vokset sig større og større. Derfor kender både voksne og børn i alle aldre til Star Wars og historierne fra ”en fjern, fjern galakse for meget længe siden”. Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner. Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jeddi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne. Hos Festbutikkken  finder du alle de populære Star Wars kostumer, der gør det muligt at klæde dig ud som din yndlingskarakter eller holde din egen galaksefest derhjemme. Find din udklædning her… and may the force be with you!

preload spinner

Star Wars Kostumer 

Den første Star Wars-film kom allerede i 1970'erne, og lige siden har det været populært at klæde sig ud som de elskede karakterer. Hvem er din favorit? Modige Leia, seje Han Solo eller helten Luke Skywalker? Eller drages du af den mørke side, og vil du påtage dig rollen som den frygtede Darth Vader? Uanset hvilken karakter du elsker, har vi kostumet til dig, ofte komplet med paryk, hovedbeklædning, maske og sminke. Husk dog altid at tjekke, hvad der indgår i pakken, og hvad der skal købes separat. Star Wars er et koncept, der fortsætter med at være populært år efter år, årti efter årti. Vi kan ikke sige præcis hvorfor, men vi elsker de ikoniske karakterer og den spændende historie, og vi vil bare gerne fortsat nyde Chewbacca og hans venner i nye fortællinger og film. Vælger man at satse på et Star Wars kostume, er der desuden mulighed for at involvere sin familie og sine venner i alt det sjove - hold en temafest, filmaften eller hvorfor ikke gøre halloween til Star Wars-aften, hvor alle kommer udklædt som netop deres favorit. Køb dit Star Wars udklædning hos Festbutikken.dk. Nu har du muligheden for at blive klædt ud som en af de velkendte og ikoniske personer fra stjernekrigsfilmene. Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet 8 film, og fanskaren har vokset sig større og større. Derfor kender både voksne og børn i alle aldre til Star Wars og historierne fra ”en fjern, fjern galakse for meget længe siden”. Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner. Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jeddi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne. Hos Festbutikken finder du alle de populære Star Wars kostumer, der gør det muligt at klæde dig ud som din yndlingskarakter eller holde din egen galaksefest derhjemme. Find din star wars udklædning her and may the force be with you!

Stormtrooper kostumer

Ingen kan nævne Star Wars uden at tænke på en hær af hvide Stormtroopers. En stormtrooper er et erhverv i Star Wars-universet. Stormtrooperne er iklædt karakteristiske hvide dragter. De fungerer som soldater for Det Galaktiske Imperium og i nogle tilfælde også som en form for politi. Nu kan du iklæde dig dette ikoniske Stormtrooper kostume og garantere dig en masse opmærksomhed til festen. Hvis du og vennerne skal til en større komsammen er det også et hit at i kommer som en samlet hær iført Stormtrooper kostumer.

Jedi kostumer

Jedi var en orden af gammel oprindelse, der havde været til stede i galaksen i over tusind generationer. Oprindelig etableret ved det første Jedi-tempel. Og senere etablerede de adskillige steder i hele galaksen på Coruscant, Ossus, Tython og Jedha. Jedi'en kom til sidst sammen med den demokratiske galaktiske republik og skyldte deres tro på det galaktiske senat. Der var ti tusinder Jedi’s i galaksen før klonkrigene, den første galaktiske krig i over et årtusinde siden den Galaktiske Republiks opståen og den påståede udryddelse af Sith. I slutningen af krigen, blev de alle ødelagt af Sith under og efter udførelsen var der meget få Jedi-overlevende. Ikke desto mindre vil en ny Jedi, Luke Skywalker, søn af den faldne Anakin Skywalker, blive uddannet af Jedi-mestere Obi-Wan Kenobi og Yoda under den galaktiske borgerkrig. Luke fortsatte med at indløse sin far, som dræbte Darth Sidious, den mørke Lord of the Sith og herskeren af det galaktiske imperium, og dermed ødelagde Sith og bragte balance til kraften. Use the Force til at spille din rolle i kampen mod Sith og the Dark side med hele Galaksens skæbne i dine hænder! Temashop har Jedi-kostumer til den bedste pris og med Danmarks største udvalg af Star Wars-kostumer er det let at finde det helt rigtige. Lyssværd, tilbehør og meget mere, Vi har alt hvad du behøver til din næste Star Wars-event!

 

 

Trustpilot
Trustpilot