KOSTUMER

preload spinner

Kostumer til festlig udklædning

I Festbutikken har vi masser af sjove kostumer til kostumefest, 80ér tøj til 80er festen temafester samt andre festlige arrangementer, der kræver udklædning. Vi har udklædning til din sidste skoledag, fastelavnskostumer til børn, samt kostumer til karnevallet. Vi har Dirndl og lederhosen til oktoberfesten til dig som skal til oktoberfest eller skræmmende udklædning til halloween. Vi har kostumer til børn og kostumer til voksne i alle aldre. Står du og skal bruge en super fed kostume så er det her du finder en i vores store udvalg. Du kan også besøge en af vores butikker i Brøndby eller på Frederiksberg, hvor du har muligheden for også at prøve en af vores mange party kostumer eller få inspiration eller hjælp hvis du ikke lige kan bestemt dig.

Skal du bruge en flot udklædning eller kostume til dig selv eller dit barn? Så kan du enten købe her online eller i vores butikker på Frederiksberg eller i Brøndby. Vi hjælper meget gerne med at finde det helt rigtige outfit til dig. Hvis du kigger forbi vores yderst velassorterede kostumebutik i Smallegade på Frederiksberg eller i en af vores store flotte festbutikker i Brøndby, Greve eller Vejle 

Få en alletiders fest med et sjovt kostume og fedt udstyr

I vores store sortiment har Festbutikken samlet de flotteste og vildeste party kostumer, hatte og parykker, masker og andet udstyr som ansigtsmaling, briller, skæg og tatoveringer. Herudover har vi udklædningstøj og kostumer til både store og små. Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan finde i vores store samling. Vi har alle klassikerne i kostumer til både mænd og kvinder, og så har vi også sjove jakkesæt og vilde skinsuits. Så det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. Hvad end du er til sjove, uhyggelige  kostumer eller noget helt tredje – så finder du det her.

Udklædning og temafester er på vej frem

Har du været til udklædningsfest for nyligt? Hvis ikke, så er der sikkert en indbydelse på vej, der kræver kostumer og udklædning. I dag er det ikke kun børn, der klæder sig ud til fastelavn !!  Temafester har spredt sig til hele Danmark. Både til by og land, og med temafester til både børn og voksne. Hvad der har gjort disse kostumefester så populære, kan der gives mange svar på. Et er sikkert, karneval i København, og senere også karneval i Aalborg, er stærkt medvirkende til populariteten. Også oktoberfester, inspireret fra München, har bredt sig til de større byer - og er også blevet tema til mange firmafester. Fra USA har vi taget halloween til os. En udklædning tillader nærmest, at man kan opføre sig uhæmmet: Man er jo ”et billede” og kan falde uden for sin normale rolle, som man lever i til daglig. Derfor ser man ofte at kostumerne er en del mere sexede end man normalt kan tillade sig.

Vi har kostumer til alle typer fester

I Festbutikken kan du vælge mellem rigtig mange, og også billige kostumer, til din temafest. De populære temaer  til voksne kan samles i hovedkategorier som blandt andet westernfest (cowboy/indianer), tyrolerfest (oktoberfesttema), gys og gru (halloween), himlens tjenere (pave, pater, præst, nonne, munk) og straffefanger. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan klæde sig ud som og lave fest over. Vi hjælper gerne med inspiration til kostumet eller  udklædningen, hvis bare du har styr på temaet.

Udklædning til voksne og børn

Hos Festbutikken finder du alt det udklædningstøj til voksne du nogensinde  har drømt om. Har kan du også  bliver inspireret til at finde kostumer som du aldrig har set før eller nogen sinde drømt om fandtes. Hos Festbutikken er der i øvrigt et stort udvalg, der passer til alle familiens medlemmer fra de yngste til de ældste. Her  er masser af sjove og seje udklædninger at vælge imellem for børnene, hvor pigerne måske først sværmer om heltinderne fra tegneserierne inden de alligevel vælger den mere modige indianerpige med fjer og brune mokkasiner. Drengene vil med garanti også først lede efter helte som Batman og Spiderman, men ender måske som vaskægte cowboy, guitar svingende rocksanger eller Michael Jackson. Vi har både komplette kostumer og enkelt dele som parykker, masker, hatte og andet udstyr. se vores mange flotte baby kostumer, pige kostumer og drenge kostumer.

Udklædningsfesten og historien

Det som ofte er så fascinerende ved udklædning og udklædningsfester, hvor der ikke er andre krav, end at du skal smide slipset eller den fine kjole, og i stedet kaste dig ud i fantasiens og drømmenes verden – i hvert fald for den ene aften!  Hvis du synes, at der endda kan være noget dragende eller ligefrem ophidsende ved en udklædningsfest, så er du ikke alene. Helt tilbage i middelalderen – i 1500-tallets finere kredse i Europa – har man haft udklædninger som en tilbagevendende begivenhed. Klæd ud tøj er bare et hit. Dengang hed festerne maskerader eller maskebal, men meningen var den samme. Det handlede dengang som nu om at skjule sin umiddelbare identitet, så der på den måde blev løsnet lidt op i alle de kedelige formaliteter og regler. I dag er der ikke de samme konventioner at leve op til i dagligdagen, men vi har jo stadig en del konventioner i privaten og på arbejde, som det kan være svært at bryde ud af fra tid til anden. Så på samme måde som til Venedigs maskebal er udklædningsfesterne i dag en kærkommen mulighed for at bryde med normen og det forventelige, og derfor desto mere god grund til at smide sweateren og lærredsbukserne og i stedet tage festlige gevandter på til fest med venner eller venners venner. 

Tusindvis af forskellige udklædninger

Det ophidsende og spændende for de fleste ved en sådan udklædningsfest kan netop være det faktum, at du med din udklædning eller klæd ud tøj kan skabe den person, du ønsker at være den pågældende aften. Du vil i tankerne nok kredse om det er mest passende med et kostume med et mere afmålt signal som den klassiske kejser fra det gamle Romerrige eller uskyldig Disney prinsesse fra Frozen, eller om du er klar til den mere vovede version af dig selv. Ja hvorfor ikke lave moon walk fra 1970er iklædt sit Michale Jackson kostume eller måske en cheerleader eller måske endda fetish tøj. Nogle mennesker elsker at planlægge og udtænke fantastiske kostumer til udklædningsfester blandt enten kolleger, venner eller familie, for det er mennesker, der godt kan lide at klæde sig ud samtidig med, at de formentlig har masser af tid til at tænke over det valg af kostume, de mest tænder på. Men det er jo ikke os alle, der nyder at tage til udklædningsfest, for det er ikke os alle, der ligefrem nyder udsigten til at skulle finde et originalt kostume, for det er besværligt. 
 

Trustpilot
Trustpilot