KOSTUMER

Billige kostumer til festlig udklædning

I Festbutikken har vi masser af billige kostumer til temafester og andre festlige arrangementer, der kræver udklædning. Vi har kostumer til sidste skoledag, fastelavnskostumer, kostumer til karnevallet i København, lederhosen til oktoberfesten eller skræmmende udklædning til halloween.

 

Skal du bruge kostumer til dig selv eller dit barn, så kan du enten købe online eller i vores butik på Frederiksberg. Vi hjælper meget gerne med at finde det helt rigtige kostume, hvis du kigger forbi vores yderst velassorterede butik i Smallegade på Frederiksberg. Butikken ligger tæt på både metrostation og busstop. Der er også 200 p-pladser kun 100 m fra butikken.

Få en alletiders fest med et sjovt kostume og fedt udstyr

I vores store sortiment har FestButikken samlet de flotteste og vildeste hatte og parykker, masker og andet udstyr som ansigtsmaling, briller, skæg og tatoveringer. Herudover har vi udklædningstøj til store og små, og der er næsten ingen grænser for, hvad du kan finde i vores store samling. Vi har alle klassikerne til både mænd og kvinder, og så har vi også sjove jakkesæt og vilde skinsuits, så det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. Hvad end du er til sjovt, uhyggeligt eller noget helt tredje – så finder du det her.


{{amount}}

Udklædning og temafester er på vej frem

Har du været til udklædningsfest for nyligt? Hvis ikke, så er der sikkert en indbydelse på vej, der kræver udklædning. I dag er det ikke kun børn, der klæder sig ud til fastelavn – temafester har spredt sig til hele Danmark. Både til by og land, og med festtema til både børn og voksne. Hvad der har gjort disse kostumefester så populære, kan der gives mange svar på.

Et er sikkert, karneval i København, og senere også karneval i Aalborg, er stærkt medvirkende til populariteten. Også oktoberfester, inspireret fra München, har bredt sig til de større byer - og er også blevet festtema til mange firmafester. Fra USA har vi taget halloween til os. En udklædning tillader nærmest, at man kan opføre sig uhæmmet: Man er jo ”et billede” og kan falde uden for sin normale rolle, som man lever i til daglig.

Vi har kostumer til alle typer fester

I FestButikken kan du vælge mellem rigtig mange, og også billige kostumer, til dit festtema. De populære kostumer til voksne kan samles i hovedkategorier som blandt andet westernfest (cowboy/indianer), tyrolerfest (oktoberfesttema), gys og gru (halloween), himlens tjenere (pave, pater, præst, nonne, munk) og straffefanger.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan klæde sig ud som og lave festtema over. Vi hjælper med udklædningen, hvis bare du har styr på temaet.