TYROLERTØJ OG TYROLER KJOLER

Oktoberfest kostumer og Tyrol Kostumer

 

Guten heute leute - I denn kategori finder du Tyroler kostumer og oktoberfest kostumer til din oktoberfest. Skal du til oktoberfest, bierfest eller anden temafest med tyrol som tema har vi helt sikkert et tyroler kostume, der passer til lejligheden. Vi har både tyrolerkostumer og oktoberfest kostumer til en overkommelig pris og oktoberfest kjoler og lederhosen i superkvalitet købt i tyskland, som er meget lig den ægte vare.

 

Vi har oktoberfest kostumer som tyroler, lederhosen, oktoberfest kjoler og oktoberfest pynt. Her er øl, fest & farver, tyrolermusik, storbarmede piger i centrum. Vi har lederhosen i mange kvaliteter her under ægte tyske lederhosen. Endelig har vi  "Heidi'er" i adskillige udgaver - samt masser af tilbehør til din oktoberfest, tyrolerfest eller tyske  Beerfest.Endelig har vi også tyroler- og oktoberfest udklædning, som er den ægte vare.

 

TYROLERKJOLER

LEDERHOSEN

TYROLERHATTE

OKTOBERFESTPYNT

TYROLERTILBEHØR

TYROLERKOSTUMER

 


TYROLERKJOLER

LEDERHOSEN

TYROLERHATTE

OKTOBERFESTPYNT

TYROLERTILBEHØR

TYROLERKOSTUMER

Tyrol og Oktoberfest kostumer er synonymt med sydtysk feststemning og hygge med masser af øl og musik. Den tyske festival handler mest af alt om at klæde sig i de traditionelle sydtyske dirndl kjoler eller de sjove lederhosen som man kender fra tyske og østrigske folkedragter, alt imens man nyder en masse god øl i godt og hyggeligt samvær.

 

Netop fordi denne unikke festival er forbundet med masser af sjov, god øl og hygge, så valfarter folk til München for at deltage i de fantastiske festligheder hvert eneste år. Uanset om du skal ned og drikke øl sammen med resten af de tusindvis af andre øl-elskere, eller måske bare skal til en fed temafest, så gælder det om at få fundet det helt rigtige kostume til Oktoberfesten.

 

Hjemme i Danmark kan Oktoberfest sagtens blive til et udmærket tema til en privat fest – for eksempel til en rund fødselsdag hvis du er glad for øl og hornmusik, eller måske til en gammeldags høstfest, hvor det skal være lidt ekstra sjovt. Der kan vores kostumer til Oktoberfest selvfølgelig også bruges, til at gøre dagen til noget ganske særligt.

 

FEstbutikkens  sortiment på denne side har mange forskellige sjove ting at vælge imellem. For eksempel har vi et rigtig stort udvalg af både lederhosen og tyrolerskjorter i forskellige versioner, der kan kombineres for at skabe et helt unikt look til netop dit Tyrol og Oktoberfest kostume. Vores udvalg af smukke dirndl og tyrolerkjoler giver også mange muligheder for at klæde dig ud til din Oktoberfest som en rigtig tyrolerpige, hvad end du vil være fræk eller rigtig traditionel. Kombiner kjolen med en trachten bluse, der passer til og måske en af de mange stykker tilbehør til Tyrol og Oktoberfest, du kan finde i vores tilbehørs sektion.

 

Hvis du ikke er til det traditionelle, men derimod vil vække opsigt og have det sjovt, så har vi også et udvalg af kostumer til Tyroler og Oktoberfest, men som er lidt udenfor normen. For eksempel kan du klæde dig ud som en øltønde, eller måske som en ølflaske. Vi har også kostumer til Tyroler og Oktoberfest for dig, der gerne vil prøve at klæde dig som det modsatte køn – til vores mandlige kunder har vi en fantastisk yndig og sjov pinkternet tyrolerkjole, og til kvinderne har vi også flere forskellige versioner af lederhosen.

Find det helt rigtige tilbehør til dit flotte kostume i vores sjove tilbehørs sortiment under "Tema tilbehør: Oktoberfest kostumer".

Trustpilot