UHYGGELIGE HALLOWEEN MASKER

preload spinner

Halloween Masker

Gør dig klar til Halloween ved at købe en af vores uhyggelige halloween masker, som fuldender dit halloweenkostume. Vi har både halloween masker som helmasker og halvmasker, som kun dækker øjnene. Skal du klædes ud som uhyggelig klovn, har vi uhyggelige klovnemasker, som helt sikkert vil kunne skræmme vennerne. Vi har også både ork-masker og zombiemasker, eller til dig som vil være skelet, har vi kraniemasker. Så der er bare ingen undskyldninger for ikke at komme udklædt fra top til tå i et vildt uhyggeligt kostume, når du skal til Halloween! Du kan finde det hele her hos Festbutikken. Du kan enten købe halloween masker online eller besøge vores uhyggelige butikker. 

Halloween masker

Masker til Halloween har en lang tradition bag sig og kan så vidt vides spores helt tilbage til gammel Keltiske tradition Samhain som er fader til vores tids Halloween. Allerede her brugte man masker som forklædning, Man forsøgte  at maskere sig som de døde der færdes blandt de levende på deres færd mod det næste liv. Masken var således et forsøg på at ligne de døde og derfor var det logisk at masken afspejlede hvordan en død måtte se ud. Kraniemaske og skeletmaske var helt almindelige og ikke brugt for at skabe frygt, men tvæt imod for at give tryghed. Vore dages Halloween masker er således meget tro mod den oprindelige tradition, bortset fra at vi tager masker på til Halloween for skræmme – jo mere uhyggelig jo bedre.

Halloween masker gyserfilm

Man kommer ikke uden om at de klassiske masker til Halloween er djævlemasker, heksemasker, kranie eller skelet masker og zombiemasker altid er populærere. Nye typer af masker  er ofte meget præget at tidens film  og her hitter masker med karakterer fra gyser og ”splatter” film altid: Michael Myers masken, Jason fra Fredag den 13.' hockey maske, SAW masken og senest masker fra filmen ”The walking dead.I 2017 var klovnen fra Steven Kings IT super eftertragtet så mon ikke den hitter igen når klovnen Penny Wise får nyt liv i IT 2. Generelt oplever vi at klovnemasker, og gerne i en eller anden uhyggelig form, er stadig mere populær til Halloween. Især blandt drenge og yngre mænd. Men også Gay Fawkes masken, kendt fra filmatiseringen af The Gunpowder plot og som siden er blev brugt af blandt andet hackergruppen Anonymous har været et hit. Senest er der også en tendens til at Mexicanske ”dias de muertos” masker, som er sirligt udførte og til tider smukt dekorerede skeletmasker vinder indpas til Halloween. 

Halloween Parykker

Halloween Kontaktlinser

Halloween Sminke

Trustpilot
Trustpilot