SUPERHELTE KOSTUME

Superhelte kostume

Hvem vil ikke klædes ud i et superhelte kostume? Vi kender dem jo allesammen fra både de gamle og de nye spændingsfilm. Batman, Hellboy, Superman, Spiderman o.s.v. Her på siden finder du vores superhelte kostumer til voksne. Du finder både super helte kostumer til kvinder og mænd. Så du er kommet det rette sted, både hvis du er på udkig efter et wonder-woman eller catwoman kostume, men også hvis du er på udkig efter batman eller andre herre-superhelte. Superhelte kostumer er en klassiker inden for udklædning og kan med garanti vækker grin i alle selskaber. Så find din indre super helt frem, og tag til udklædningsfest med dit undertøj uden på tøjet, som en rigtig superhelt eller heltinde. I denne kategori med superhelte kostumer har vi samlet alle de populære superhelte. Her kan du finde et  superhelte kostume til både voksne og børn og mange af kostumerne laves både som herre og dame kostumer. Vi har Superman, Spiderman, Batman, Ironman, Robin, Superwoman, Catwoman, Hulken, Captain America og mange mange flere.

 

 

preload spinner

Find dit Superhelte kostume eller superhelte udklædning her

Superhelte er fiktive karakter, der er kendt fra tegneserier. Mange superhelte har deres helt egen specielle historie og med deres overnaturlige kræfter hjælper de med at fange skurke og hårdkogte forbrydere. Superhelte har aldrig været mere populære, end de er i dag med Marvels film og serier. Og dog, for i begyndelsen, da superheltene blev født i de amerikanske tegneserier, fandtes der ikke ét eneste barn i den vestlige verden, der ikke kendte til superheltene Superman, Batman,Spiderman og alle de andre superheltes bedrifter i comic bladene, der stadig i dag har en enorm tiltrækningskraft på især drenge og unge mænd. I vore dage er tegneserierne skiftet ud med dyre Hollywood produktioner i biografen eller tablet hjemme i stuerne. Det er dog stadig den samme historie om de ukuelige mænd og kvinder, der med deres overnaturlige kræfter, der af større eller mindre kærlighed til os almindelige mennesker gang på gang redder kloden fra vanvittige videnskabsmænd og voldelige monstre.

Er superhelte kostume kvinder

Festbutikken synes også at kvinder skal have mulighed for at klæde sig ud som de kendte helte, derfor har vi i vores sortiment bl.a superwoman og Robin kostumer i form af superhelt kostumer til kvinder. Der er derfor mulighed for at hele familien kan blive klædt ud som superhelte. Det er derfor heller ingen overraskelse, at den første tanke, når de bliver inviteret til temafest eller når der skal finde en kostume til sidste skoledag er netop superhelte i deres farverige dragter. Det er et fornøjeligt syn at se de mange superhelte samlet i stuen med et velkomstglas i hånden. Superman og Batman der deler en skål osterejer. Men det er intet at regne i forhold til et fyldt dansegulv med bølgegang og rå muskelmasse eller Superwoman eller Spiderman der danser en kindans. Så der er ingen grund til at lade alle andre vise muskler, når du har muligheden for at overtrumfe dem alle med et superhelte kvinde kostume. Måske dit superhelte kostume kvinde endda skal toppes op med en af superhelte maskerne-

Skurke kostumer

Vil du hellere være en af de onde skurke, er der også mulighed for det. Her finder du bl.a Jokeren, Harley Quinn og Lizard. Tag kampen op mod superheltene i et rigtigt skurke kostume.

Supermand

Superman blev født med navnet  Kal-El på planeten kryptn. Som spæd blev han af sin far Jor-EI sendt til jorden i en rumraket, få øjeblikke før Krypton eksploderede i tusinde bidder. Raketten landede uden for en lille by med navnet Smallvill , hvor Kal-El blev fundet  og adopteret af et barnløse ægtepar, der gav ham navnet Clark Kent. Efterhånden som han voksede op, opdagede han sine overmenneskelige kræfter og besluttede sig for at bruge dem til at hjælpe mennesker i nød. Ved at optræde i et kostume holder han sin identitet som Clark Kent hemmelig. Som voksen flyttede Superman til storbyen Metropolis, hvor han i sin hemmelige identitet arbejder som journalist på avisen Daily Planet sammen med Lois Lane, som han gennem tiden har haft et romantisk forhold til.  

Spiderman

Spiderman's  civile navn er Peter Parker; han er en ung mand, der som teenager blev bidt af en radioaktiv edderkop, og dermed opnåede overmenneskelig styrke og evnen til at klatre på vægge og andre lodrette overflader. Som hjælpemiddel opfandt han to netskydere og patroner fyldt med netvæske, en slags syntetisk edderkoppespind , han selv havde opfundet, og som udvider sig hurtigt  i kontakt med luften. Han brugte disse ting både som transportmiddel, da de gjorde ham i stand til at svinge sig mellem høje bygninger, og som våben, da han kunne spinde sine fjender ind. Fra starten tog Peter Parker ikke sine kræfter alvorligt, men da han undlod at stoppe en tyv, der siden slår hans onkel Ben ihjel, bliver hans samvittighed den drivkraft, der gør, at han bruger sine kræfter i det godes tjeneste – under onkel Bens motto: "Med store kræfter følger et stort ansvar".

Batman

Bruce Wayne er superhelten Batmans hemmelige identitet, en milliardær fabrikant, playboy og filantrop. Som barn blev han vidne til mordet på sine egne forældre, og det var dette som ledte Bruce til at træne sig selv til perfektion, både fysisk og intellektuelt. Iføre sig et flagermus-lignende kostume, og bekæmpe kriminalitet og især Jokerne. Historien om mordet på Waynes forældre er fortalt og genfortalt adskillige gange i flere af Batman filmene. For omverden  kan Bruce Wayne virke lidt som en ansvarsløs, overfladisk playboy der lever af sin families formue, og indtægterne fra Wayne Enterprise, et stort privat teknologifirma som han har arvet, men som giver ham mulighed for at udvikle de fedest gadgets som batmobilen.

Trustpilot
Trustpilot