BABY SHOWER

Babyshower & Dåb

I Danmark har vi tidligere kaldt barnedåben for livets første fest, men ligesom halloween og Valentines dag, har vi importeret en ny trend fra USA, nemlig babyshower. Babyshower er festen for den kommende mor og barnet - inden fødslen. Farverne er de samme som til barnedåb, nemlig lyserøde og lyseblå.

 

Tryk på billedet og find masser af pynt til både babyshower og barnedåb delt op i lyserøde og lyseblå farver. Vi har et stort udvalg i pynt med alt fra servietter og tallerkener til søde figurer og bannere.

 

GIRL ELEFANTER

BOY ELEFANTER

GIRL STORK

BOY STORK


{{amount}}

Babyshower

Babyshower er en fest, som veninder eller familie arrangerer for den kommende mor. Festen er normalt kun for piger, og holdes et par måneder før den forventede fødsel. Babyshower kan sammenlignes lidt med en polterabend. Ofte bortføres den kommende mor til fest et sted hos en af arrangørerne.

Der medbringes gaver til den vordende mor. Det engelske ord ”shower” hentyder til den gaveregn, den kommende mor modtager. Pynten holdes i lyserøde eller lyseblå farver. I dag kender mange allerede kønnet på barnet inden fødslen, men ellers styres farverne af forventningerne til barnets køn. FestButikken har bannere, servietter og tallerkener og meget andet til at dekorere med. Det er altid spændende at se, om man har ramt rigtigt med køn og farve…

Dåbsfesten

Dåben er en måde at byde barnet velkommen i familien, og det er en stor dag for mor og far.

Det kan være en højtidelig fest eller en mere uformel sammenkomst. Ingen kan huske deres egen barnedåb, men mange har fået fortalt om dagen og set billeder, som gør, at vi tænker på dagen med glæde. Især børn i børnehavealderen elsker at få fortalt om deres dåb og se billeder fra den.

Festbordet dækkes op med lyserøde eller lyseblå festartikler. Festbutikken har minirangler til bordet, små barnevogne, konfetti med babymotiver, balloner, creperuller, flag, bannere. Bordet pyntes med dug og bordløber i lyserøde eller lyseblå farver. Benyttes bordkort, har de motiver relateret til den lille, eventuelt benytter man hjemmelavede bordkort eller gaveæsker - måske formet som en barnevogn. Storken skal selvfølgelig også være med. FestButikken har flere dekorationer med storkemotiver.