HALLOWEEN KOSTUMER BØRN

preload spinner

Halloween kostumer børn

Det er altid sjovt at være lidt uhyggelig og børn elsker kostumefester og enhver lejlighed, hvor de kan få lov at give den gas som den ene eller anden figur eller karakter fra TV eller måske gyserfilm. Fastelavn har traditionelt været den største fest i den henseende, men nu er halloween ved at få overtaget især for de lidt større børn. Dette har åbnet for helt nye muligheder for at klæde sig ud i mere drabelige og uhyggelige halloween kostumer til børn. Tag ikke fejl, børn elsker ligesom voksne indimellem at være farlige og uhyggelige, for det er jo fedt at sprede lidt skræk og rædsel blandt alle vennerne. 

Halloween kostume børn

Festbutikken har et stort udvalg af halloween kostumer til børn som tiltaler både piger og drenge, der så skal vælge mellem at være hekse, trolde, små djævle, uhyggelige græskar eller spøgelser og meget, meget mere. Der er forskelligt tilbehør også, eller I kan vælge at ansigtsmale eller finde egne effekter, der kan give halloween kostumet endnu mere karisma lige efter barnets hoved. Det er selvfølgelig ikke meningen, at halloween udklædninger til børn skal være alt for uhyggelige når man taler om de mindste børn, men bare tilpas så det passer til den alder, barnet og andre børn til halloween festen har. Derfor har vi lavet en kategori med halloween kostumer til de helt små monstre også. Så velkomme til vores kategori for halloween kostumer til børn.

Smink børnene og fuldend halloween kostumet

 

 

 

 

Halloween kostumer til børn

Hos Festbutikken har vi et stort udvalg af Halloween kostumer og vi har samlet alle Halloween kostumerne til børn i denne kategori. Her er både Halloween kostumer til piger og drenge samt de helt små monstre.  Du kan frit vælge mellem komplette kostumer i mange dele til enkelte beklædningsdele som eksempelvis en vampyrkappe. Her er traditionelle halloweenkostumer i form af skeletdragter og heksekjoler men også mere avancerede kostumer som ”3d skellette"  "glow in the dark"  til at gøre diverse uhyggelige og ulækre effekter synlige. Et fif er selvfølgelig den passende paryk. Vi har naturligvis film inspirerede Halloween kostumer som eksempelvis, Jason fra Fredag den 13. Freddy Krueger fra Nightmare on Elmstreet og naturligvis Pennywise fra IT.

Traditionen omkring Halloween udklædning børn

Halloween udklædning og brugen af masker og kostumer til Halloween kan spores helt tilbage den oprindeligt Keltiske version (Samhain) af Halloween som er forløberen til vores dages Halloween. Som minimum brugte man masker og skeletdele som forklædning for at snyde de døde som færdes på jorden netop den 31. oktober. Udklædning har således altid været en del af traditionen omkring Halloween. I starten af det 18. århundrede tallet var der store skel mellem samfundslagene i USA og her var det kostume at klæde sig ud i forbindelse med alle typer udskejelser. På den måde kunne deltagere mødes på tværs af sociale lag og skel og derved deltage ligeværdigt i festivitassen. Efterhånden som forskellen mellem de sociale lag er udvisket, har også børnene i stigende grad taget ideen tilsig med at ifører sig kostumer. Men også i dag benytter både børn og voksne sig af muligheden for at iføre sig et kostume til Halloween og gemme sig lidt bag udklædningen og have det sjovt.

Det moderne Halloween kostume til børn

Festbutikken har solgt halloween kostumer og især halloween udklædning børn, i mere end 20 år og selv i denne korte periode kan vi se en stor udvikling indenfor Halloween kostumer til børn. Tidligere var det almindeligt at de voksne enten lejede kostumer eller syede dem selv. Mens børnene typisk købte ”det samme kostume” i en af landets legetøjskæder. I praksis betød det at der ikke var den store udvalg af Halloween kostumer. Drengene var Spiderman, Batmand, skelet eller vampyr og pigerne var Disney prinsesser, eller hekse. Mens der hos de voksne var rigtigt mange vampyrer, hekse, djævle og skeletter. I dag ser det helt anderledes ud. Vi oplever i stigende grad at filmindustriens figurer danner rollemodeler og kostumerne skal helst være mere og mere blodige, mere uhyggelige og gerne med et personligt twist skabt med halloween sminke, kontaktlinser og andre detaljer. Eksempelvis er klovnekostumer og udklædning blevet et tilbagevendende tema indenfor Halloween kostumer på tværs af alder og køn.

Trustpilot
Trustpilot