NONNE OG PRÆSTE

preload spinner

Munk, Præst kostumer eller Nonne kostume

Gå du og føler dig lidt spirituel eller går du ofte og strør om dig med forskellige vilde løfter. Prøver du at skabe forskellige farvet røg i pejsen og prøver at lære følgende udenad. "Annuntio vobis gaudium magnum! Habemus Papam!" så er det nok en nonne kostume eller præste kostume du er på udkig efter. Så skal du bare finde ud af om det er dig at være en buddhistisk munk, en fræk nonne, katolsk præst eller måske paven selv.  Så køb en Nonne kostume eller munke kostume her hos Festbutikken. Alle Nonne og Præste Kostumer findes i de traditionelle udgaver, men flere af dem findes også i en frækkere og nogle endda skræmmende udgave. Vi har Nonne kostumer til kvinder og endda til mænd. En perfekt makker til en dæmon hvis I kommer som par. Vi har det udstyr du skal bruge til din nonne kostume eller pave kostume dog lige med undtagen af pavemobilen.

Nonne Kostume

En nonne er en kvinde, der sammen med andre ligesindet kvinder har aflagt et løfte om, at leve sammen på et kloster. Dette betyder et liv i cølibat uden nogen form for kontakt med mænd, samt et løfte om fattigdom, lydighed og kysk hed. Sammen har de en fælles tro på gud og de mener, at gud har givet dem et kald om, at følge ham på en helt særlig måde. De har altså dedikeret deres liv til gud. Nonner forekommer inden for den romersk katolske  kirke og den ortodokse kirke. Tænker du, at nonnelivet lige er noget for dig, men at du lige vil prøve det af først så køb en nonnekostume. Måske kunne du bare godt tænke dig være nonne, men uden af gå helt med på alle  nonnes principperne til den kommende temafest på skolen ja så har vi også et lidt frækker nonne kostume til dig. Du kan både vælge det helt almindelige nonnekostume og til forveksling ligne en der er troppet op i det forkerte kloster til skolefesten, eller også kan du vælge den lidt mindre påklædte nonne. Valget er helt op til dig. 

Munke kostume

Ligesom nonnerne har munkene valgt at leve et religiøst liv i fattigdom, lydighed og kysk hed. Ordet munk bertyder ”den, der lever alene” Munkene bor på klostre rundt omkring i verden. Et kloster eller et tempel er en bygning hvori de lever sammen efter klosterordens regler. Du kan finde mange forskellige slags munke, dog er de mest udbredte af dem, kristne-, tibetanske- og katolske munke. Munkene lever et liv i cølibat, så det at blive gift og få børn er noget de aldrig kommer til at opleve. Tænker du, at munkelivet kunne være noget for dig, eller kunne du bare det kunne være lidt skægt, i weekenden. Så har vi et kæmpe udvalg til  munke kostumer. Du kan finde alt lige fra sjove og skøre munke kostumer, til det helt oprindelige munke kostume og til forveksling ligne en, der er stukket af fra klostret eller templet

Pave Kostume

Paven er den helt officielle  titel på den romerske katolske kirkes øverste biskop. Han er altså kirkens øverste autoritet på jorden. Paven er bosat i Rom i vertikan staten og her er han overhoved for godt og vel 1,5 milliarder katolske kristne. Hans opgave er at formulere kirkens lære, samt udtale sig om kirkens forhold til sociale og politiske spørgsmål og helgenkårer fromme og fremtrædende personer. De katolske kirker oplever pavens rolle som Kristi stedfortræder og katolikkernes leder på jorden med passager fra Bibelen og derfor mener de, at hans tilstedeværelse er meget vigtig. Føler du dig også som en vigtig person med megen autoritet og kunne du godt tænke dig en dag, som magtfuld biskop. Måske du kan starte aften med at stille dig frem på altanen selvom det ikke lige er balkonen på Peterskirken i Rom og sige følgende "Annuntio vobis gaudium magnum! Habemus Papam!", det vil sige: "Jeg meddeler jer en stor glæde! Vi har en pave" En Pave er pr definition ufejlbarlig (infallibilitet) mener du at du er det samme og længe har haft et brændende ønske om en tur i pavemobilen så skal du da have et pave kostume.

Trustpilot
Trustpilot