WESTERN TEMA

preload spinner

Western tema

Cowboy kostumer & Western pynt. Find alt hvad du skal bruge til en ægte cowboyfest hos Festbutikken. Vi har samlet et komplet udvalg af cowboykostumer, indianer kostumer, western dekorationer, pynt og cowboy udklædning som tilsammen skaber den perfekte ramme om din western temafest. Bøffelkranier, saloon vinduer, oppustelige kaktusser, cowboy hatte, ponchoer, seksløbere og naturligvis både cowboy kostumer, Mexicanerflag, Tequila servitricer og Gunslinger out-fits. Så uanset om du skal klædes ud i et cowboykostume som gæst eller dekorere dit hjem som en Saloon eller lade med Square dance finder du alt til western tema'et her.

Western-fest

Det vilde vesten i USA er blevet fejret  både på tv, film og i et utal agf bøger på trods af hvor kort tid det egentlig var og dets begrænset indflydelse på resten af verden. Ja hvem kender ikke DEn doge,den onde og den grusommem, Highnoon, John Wayne eller det lille hus på prærien, Serien Westworld eller måske tegneserien Lucky Luke. Cowboy æraen var en tid hvor mænd var rigtige mænd og det var kvinder også - hvor en cowboy kunne leve livet med intet andet end sin hest, sin seksløber de store sletter og horisonten foran sig.

 

Hvis man tænker på enhver lille by i en rigtig western, så er det visse bygninger og ting, der altid er tilstede. Ja hvad er en rigtig western by uden en saloon, et Sherif kontorl med tilhørende fængsel , en bank med sort tremmer, et diligence kontor og selvfølgelig en fremmed cowboy der rider ind i byen på sin hest. Der er altid en dejlig pige der skal reddes, en diligence, der skal eskorteres eller  røves, eller en kvægflok der skal beskyttes og flyttes, Jord besidelser der skal forsvares eller opgør om ære der skal afgøres på byens hovedgade ved middagstid – det er lige præcis det du kan drømme dig til når du vælger et cowboy kostume fra Festbutikkens  store udvalg iaf  cowboyer-, indianer, mexicaner  og saloon pige-udklædninger.

 

I bedste spaghetti-western stil, så har vi ikke kun de klassiske cowboy udklædninger, som du kender båret af Clint Eastwood. Vi har også en sexet seniorita der både kan charmere og skyde med skarpt. Vi har den mexicanske version af en cowboy, der passer lige ind i enhver kostumefest. Det at tage til udklædningsfest skal altid være en leg og med et cowboy kostume fra denne kategori  har du en fantastisk mulighed for at være Clint  Eastwood for en dag, en fantastisk majestatisk indianer eller at være en flirtende saloon kvinde, der kan charmere alle.

 

Uanset hvilken alder du har, så kan du altid få en sjov fest i en flot cowboy udklædning om du vil være en sej cowgirl som Annie Oakly eller Calamity Jane. En cowboy udklædning er en sjov måde at starte en samtale på til en fest. Du kan  lave hold-op på helt nye mennesker, du aldrig har mødt før. Intet bryder isen som en seksløber fra en farlig cowboy som Jesse James, eller måske en indianer med flot fjerprydelse, der kan starte en samtale og få gang i festen. Hvis din fest har temaet vilde vesten, så kan du finde alt til en rigtig cowboy, en forførende saloon pige, eller en fantastisk indianer og så er det ellers bare med at komme i gang med at finde den helt rigtige Wyatt Earp til at lege sheriff til jeres fest.

 

Det kan ikke andet end at blive sjovt, når man har muligheden for line dance, can-can dans, dueller ved solnedgang, ildvand og rodeo-ridning på cykel. Kombiner alle disse sjove cowboy ting med konkurrencer om at skyde med bue og pil, kaste lasso og måske endda en rigtig poker turnering i bedste Maverick stil i saloonen. Kombiner din cowboy udklædning med fedt tilbehør fra Festbutikken som passer til det sjove cowboy tema, så du kan få den helt rigtige hat og seksløber med tilhørende skud/ krudt. Festbutikken har det hele til at gøre din cowboy eller indianer helt autentisk og din saloon pige til en rigtig skønhed

Trustpilot
Trustpilot