TOGA

Toga Fest Kostumer

Græsk gudinde eller romersk Kriger  eller måske et egyptisk kostume? Er du til toga fest så har vi  kostumet  Kostumet er nemlig det samme, som de ædle romere engang bar i oldtiden, da romerne lagde hele Europa under sig med imponerende snilde og militærisk finesse. Vi ser dem på de gamle statuer og i film, hvor romernes intriger og mægtige erobringer er blevet udødeliggjort for generationer og atter generationer flere tusinde år senere.

 

Toga kostumer er især brugt i forbindelse med netop temafester a la togafester, men man kan sagtens bruge kostumet i forbindelse med andre udklædningsfester eller -traditioner. Det hvide klæde om liv og overkrop kan i øvrigt sagtens benyttes af kvinder også, for der er jo ingen grænser i den forbindelse, når vi taler om toga kostumer og togafester. Det samme gælder i forhold til hvad du gemmer under togaen – det er helt op til dig selv.


{{amount}}

 

En toga part er en form for kostume fest med en romersk eller græsk tema og hvor der forventes mandlige og kvindelige deltagere til at bære en toga, eller en antydning heraf, der normalt er fremstillet af et lagen, og sandaler. Ved toga partier, kostumer, part spil og anden underholdning ofte følger en romersk eller græsk tema. Toga parter, som kollegium eller universitetsstuderende er forbundet med keg partier og overdrevent drikkeri. De tidligste kendte kollegium "toga parter" fandt sted i begyndelsen af ​​1950'erne. Toga parter registreres, for eksempel i årbøger for Theta Delta Chi (1952) og University of Michigans Acacia broderskab (1953). En anden tidlig universitetsstuderende toga party fandt sted i 1953, da Pomona College studerende bar togas og vedbend kranse, og bragte deres dorm madrasser til freshman Mark Neuman hjem på Hillcrest Avenue i nærheden Flintridge. For de otte årtier før sådanne græsk-tema parter blev kendt som "toga parter" i 1950'erne, lignende partier, generelt kaldes "lagen og pude slip" parter (eller blot, "pude slip" parter), hvor deltagerne indpakket selv i plader og pudebetræk, blev regelmæssigt afholdt af broderlige ordrer (ligesom Masons, Odd Fellows og Elks), civile organisationer og kirkelige grupper. I 1882, den Terpsichore Society of Ohio State University afholdt en "pude slip party", som velsagtens kan betragtes som den første nogensinde kollegium "toga party". Kilde wikipedia