Udsolgt
Granguirlande 2,70 m  ø25 cm

Granguirlande 2,70 m ø25 cm

Udsolgt

135,00 DKK

Baseret på 123 anmeldelser

Kunstig Granguirlande til æresport 

Flot stor kunstig kvalitets granguirlande i plastik, men med et meget meget naturligt look. Lavet med ståltråd inderst så den er særdeles velegnet til f.eks. æresport eller anden udsmykning. Den kunstige granguirlande er hele 2,70 M og med en diameter på hele 25 cm. Grnaguilranden har 200 tips så det er en meget fyldig granguirlande. Den har endvidere den fordel at den ikke drysser. Husk også at købe balloner, skjold og bogstaver hvis du skal lave en flot æresport. Granranken er i plast og brandhæmmende til EN 71, ranken skal rettes ud, inden brug. Guirlanden kan komme i kufferten, hvis man skal feste udenlands.

Model/Varenr.: 5550091
Lagerstatus: Ikke på lager

Granguirlande og Kunstgran til æresport

Fakta om granguirlande:

  • 270 cm
  • Diameter på 25 cm
  • 200 tips

Æresport til bryllupper

Æresporte er en ældgammel tradition i forbindelse med bryllup, kobber, guld bryllup osv. Familie, venner og naboer samles dagen før et bryllup og pynter brudeparrets hoveddør. Sagnet fortæller, at brudeparret ikke må gå gennem æreporten før de er blevet viet i kirken eller på rådhuset. En æresport bliver ofte lavet på en træramme, men en æresport kan også sagtens laves på tov eller et jernskelet. Du binder granet tæt omkring rammen eller tovet. Pynt med blomster. Om sommeren kan det være en god idé, at vente med, at sætte blomster på til om morgenen, så I får en flot og frisk æresport til brudeparret. Her hos Festbutikken sælger vi kunstgran til æresporte af den bedste kvalitet. Mål døren op, så I kender størrelsen på æresporten. På den måde kan vi også hjælpe jer med, at vurdere hvor meget kunstgran I skal bruge til æresporten vi anbefaler dog altig 2 eller 3 hvis grandelen skal have ekstra meget fylde.

 

Sådan binder du en æresport af kunstgran.

Er det første gang I skal binde en æresport, så har vi her lavet en lille guide til hvordan du binder en æresport. Med kunstgran er det noget nemmere end med rigtig grand da du ikke har brug for at klippe en masse ens stykker. Vores granguirlander er 270 lange og tykke hvilket gør det ekstra nemt. Det er ofte en fordel, hvis I er flere til, at lave æresporten og at I laver en klar arbejdsfordeling. F.eks. 1 til placere granet på æresporten, 1 til at binde og 1 til at give det videre. Er I flere kan nogle gå i gang med, at gøre pynten klar til æresporten og flere kan binde gran på tovet eller stativet, hvis I starter i hver jeres side.

  1. Stræk kunstgrannet  til æresporten i en passende længde.
  2. Start altid i toppen  af stativet eller torvet med, at fastgøre metaltråd/ståltråd fra vores granguirlande.
  3. Sno granguirlanden omkring stativet et par gange.
  4. Læg også kunstgran på stativet og fastgør det med en hæftepistol eller lignende.
  5. Fortsæt med at fastgøre gran til stativet ca. en meter op eller ned og afslut med en knude.
  6. Gentag fra punkt 3 og fortsæt til I har en smuk æresport lavet af granguirlander.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot