EVENTYR KOSTUMER

Eventyr kostumer og Disney kostumer

Kom ind i den eventyrlige verden og klæd dig ud som konge, prins, prinsesse eller et magisk væsen, der alle er en del af den eventyrlige og fantastiske verden. Festbutikken.dk har et bredt udvalg af eventyr kostumer til børn og voksne - og du kan finde alt fra HC Andersen til Disneys klassiske karaktere som snehvide og de 7 små dværge, rødhætte og ulven, Peter Pan og Kaptain Klo. Find et passende Disney kostume til både voksne og børn så du kan give den gas som din favorit disney eventyr karakter.

 

 

 

preload spinner

Eventyr kostumer

Når du skal vælge hvilken type udklædning du skal bruge, så er der rigtig mange valgmuligheder: Hvis du vælger et tema fra Disney, 1001 nats eventy, Brøderne Grimm eller HC Andersen til din næste udklædningsfest, så kan festen da kun blive lidt af et fantastisk eventyr. Så kom igang der er ingen tid at spilde. Smukke prinsesser, onde hekse og ånder i flasker eller lamper der er klar til at opfylde selv det mindste ønske. Det er bare et lille udvalg af hvad du har at vælge imellem af eventyr kostumer. Eventyr kostumer er en måde hvor fantasien og drømme kan blive virkelighed og hvor karaktererne fra forskellige eventyr, fabler, historier og fortællinger kommer til live Eventyr har rigtig mange muligheder og man kan mikse sine eventyr kostumer til festen ligeså tosset man vil. Hvad med en tur på et flyvende tæpper eller en ged. Tju hej hvor det går. Du kan falde ned af trappen og tabe din ene sko eller side i et tårn og gro et rigtigt langt hår. Hvad med at forvandle dig til Alice i Eventyrland, Den lille Havfrue, Robin Hood eller Kong Arthur. Lille spejl på væggen der hvem holder den bedste fest i langet her. Ja sikkert er det at der ikke er grund til at sove i 1000 år. Hop i et af de mange eventyrlige kostumer og udklædninger fra Festbutikken. Her finder du et stort udvalg af smukke prinsesser og kendte eventyrerfigurer.  Eventyrland fest eller et rigtigt royalt galla med smukke prinsesser, onde heks med krogede næser, vise konger, modige riddere og elegante dronninger Du kan for alvor gøre fantasi til virkelighed med eventyr kostumer fra denne kategori, fordi vores udvalg gør det muligt at vælge imellem rigtig mange forskellige eventyr kostumer fra rigtig mange forskellige fantastiske historier og eventyr.

Askepot kjole eller kostume

Leder du efter en smuk Askepot kjole, så finder du i vores udvalg Askepot kjoler i flere varianter til både børn og voksne. Alle kender historien om Askepot og den berømte glassko. Vores Askepot kostume voksen eller barn er i høj kvalitet, således du er sikker på, at den holder sig pæn til mere end én fest eller leg. Vi har ikke kun én Askepot kjole i vores sortiment. Du finder forskellige varianter af den smukke blå kjole, hvor hver kjole har sin egen stil. Vil du gerne være en af de onde stedsøstre? Så har vi også en fin victoriansk kjole, som let fungerer som en stedsøsters kjole. Gå på opdagelse i vores fine askepot kjoler og find let netop den kjole, som din datter eller dig selv vil se allerbedst ud i. 

Tornerose Disney kostume

Elsker du også Tornerose Disney kjolerne? Vi synes, at de er så fine, derfor har vi et stort udvalg af dem, således din pige har flere at vælge i mellem eller hvis du selv vil give den gas med en disney kostume voksen. Med den rette Tornerose kjole har du eller hun muligheden for at føle sig som en rigtig prinsesse. Mangler du et Tornerose kostume til en voksen, så finder du selvfølgelig også dette i vores fine sortiment. Med denne flotte kjole, kan du også føle dig som en ægte prinsesse næste gang du skal til udklædningsfest, karneval eller fastelavnsfest. Fra Tornerose Disney universet finder du også den onde stedmor, som du selvfølgelig også finder en i flot udklædning her på siden. Lad dig inspirere til eventyrlig udklædning med en flot Tornerose kjole eller et andet Tornerose kostume hos Festbutikken

Frost eller Frozen kostume

Disneys Frost er umådeligt populært, specielt blandt piger i børnehave- og indskolingsalderen. Det betyder, at de ofte ønsker den helt rigtige Frost kjole, når de skal klædes ud til fastelavn eller bare til leg. I vores sortiment finder du den flotte Prinnesse Anna kjole med det flotte lilla sjal, ligesom du finder Dronning Elsas isblå frost kjole. Udover de udklædningen til de to søstre, så har vi selvfølgelig også den søde, nuttede Snemand – Olaf i vores sortiment. Hos Festbutikken finder du din yndlings Disney Frost kostume til særdeles gode priser. Med vores lave priser har du måske mulighed for at købe kjolerne til både Anna og Elsa, så er der også en kjole, når veninden kommer på besøg. Når du bestiller dit Frozen Kostume hos os, så sørger vi for en hurtig levering, således du kan nå at få din nye Frost kjole eller Olaf kostume inden dit barns udklædningsfest.

Snehvide Disney kostume

Leder du efter et Snehvide kostume? Så finder du det let her på siden. Vi har et stor udvalg af kostumer fra Disney Snehvide, som også tæller den onde stedmoder og de syv små dværge. Vi har et Snehvide kostume til både børn og voksne, hvor et Snehvide kostume til en voksen både kan være uhyggelig, fræk eller sød. Er du helt vild med Disney Snehvide, hvorfor så ikke vælge denne smukke udklædning næste gang, du skal til udklædningsfest eller måske til karneval. Til børn har vi også flere kostumer at vælge imellem, hvor vi har et sæt med lange ærmer og kappe, der er perfekt til vinteren og et sæt med korte ærmer, som er specielt velegnet til sommeren. Find let Snehvide udklædning hos Festbutikken.

Alice i eventyrland kostume

Elsker du også Alice i eventyrland? Det gør vi hos Billigekostumer.dk. Derfor finder du selvfølgelig også et Alice i eventyrland kostume i vores store sortiment. Vi har selvfølgelig ikke kun Alice kostumer i blandt vores Alice i eventyrland kostumer. Du finder også Mad Hatter, Kortspilspige med mere. Du finder både kostumer til børn og voksne, ligesom du finder flere udgaver af det samme Alice i eventyrland kostume. Det betyder, at du finder Alice I Zombieland og selvfølgelig også en fræk udgave af Alice. Se vores store udvalg af Alice i eventyrland kostumer her på siden.

 

Trustpilot
Trustpilot