EVENTYR KOSTUMER

Eventyr kostumer

Kom ind i den eventyrlige verden og klæd dig ud som konge, prins, prinsesse eller et magisk væsen, der alle er en del af den eventyrlige og fantastiske verden. Festbutikken.dk har et bredt udvalg af kostumer til børn og voksne - og du kan finde alt fra HC Andersen til  Disneys klassiske karaktere som snehvide og de 7 små dværge, rødhætte og ulven, peter pan og kaptain klo. 


{{amount}}

Eventyr kostumer

Når du skal vælge hvilken type udklædning du skal bruge, så er der rigtig mange valgmuligheder: Hvis du vælger et tema fra Disney, 1001 nats eventy, Brøderne Grimm eller HC Andersen til din næste udklædningsfest, så kan festen da kun blive lidt af et fantastisk eventyr. Så kom igang der er ingen tid at spilde.

 

Smukke prinsesser, onde hekse og ånder i flasker eller lamper der er klar til at opfylde selv det mindste ønske. Det er bare et lille udvalg af hvad du har at vælge imellem af eventyr kostumer. Eventyr kostumer er en måde hvor fantasien og drømme kan blive virkelighed og hvor karaktererne fra forskellige eventyr, fabler, historier og fortællinger kommer til live Eventyr har rigtig mange muligheder og man kan mikse sine eventyr kostumer til festen ligeså tosset man vil. Hvad med en tur på et flyvende tæpper eller en ged. Tju hej hvor det går. Du kan falde ned af trappen og tabe din ene sko eller side i et tårn og gro et rigtigt langt hår. Hvad med at forvandle dig til Alice i Eventyrland, Den lille Havfrue, Robin Hood eller Kong Arthur. Lille spejl på væggen der hvem holder den bedste fest i langet her. Ja sikkert er det at der ikke er grund til at sove i 1000 år. 

 

Hop i et af de mange eventyrlige kostumer og udklædninger fra Festbutikken  Her finder du et stort udvalg af smukke prinsesser og kendte eventyrerfigurer.  Eventyrland fest eller et rigtigt royalt galla med smukke prinsesser, onde heks med krogede næser, vise konger, modige riddere og elegante dronninger Du kan for alvor gøre fantasi til virkelighed med eventyr kostumer fra denne  kategori, fordi vores udvalg gør det muligt at vælge imellem rigtig mange forskellige eventyr kostumer fra rigtig mange forskellige fantastiske historier og eventyr.