ØLBONG OG DRIKKE SPIL

Ølbong eller Festspil til enhver smag!

 

Hvad er en fest efterhånden uden et rigtigt drukspil? Sæt gang i festen med et eller flere af disse spil som Beer Pong den amerikanske college klassiker eller hvad men den klassiske ølbong. Er der noget du mangler så kontakt os.  Skal du have fodboldvennerne eller de gamle klassekammerater, eller måske fædregruppen på besøg til hygge, mad og øl? Så er det oplagt at åbne festlighederne efter maden med et morsomt drukspil. De hyleskægge drukspil, som vi alle kender fra ungdomstiden, er eminente ”ice breakers”. Alle kan deltage - og der er nærmest garanti for, at stemningen bliver skruet i vejret, når terningerne går på omgang!

 

 

 


Få gang i festen med disse festlige drukspil

 

 

 

Flip Cup

Flip Cup er også et af de rigtigt sjove drukspil - og det er ekstra godt til dem, der elsker lidt konkurrence og udfordringer. Det vil uden tvivl skabe smil og grin blandt gæsterne og ikke mindst sørge for en god stemning.

Forklaring af spillet:

To hold dyster mod hinanden i dette spil, som kræver både åndsnærværelse og fingerfærdighed – to evner, som falder eksponentielt med antallet af genstande, hvilket lynhurtigt øger deltagernes fejlmargin. Og det er jo den faktor, som gør et drukspil sjovt!

 • Hvert hold består af mindst to deltagere.
 • Spillet åbnes ved, at en række øl i plastikkrus stilles på række overfor hinanden.
 • Hver deltager bunder en øl i duel mod en deltager fra det andet hold.
 • Når øllen er bundet, skal deltageren forsøge at flippe plastikkruset med fingrene, så det lander med bunden i vejret.
 • Vinderholdet er det, som får flippet alle plastikkrusene først.

 

 

 

 

Druk Spillet Fie Lauersen

 

Efterhånden en sand klassiker blandt drukspil. Se denne sjove video og opfind dit eget drukspil

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi kan selvfølgelig ikke lave Danmarks største liste af drukspil og så ikke inkludere Beerpong! Jeg vil ikke kede jer med dybdegående regler her, da jeg vil anslå at 99% af læserne allerede kender til reglerne bag dette populære drukspil. For en god ordens skyld, så kommer der lige et hurtigt oprids af reglerne:

 

To hold dyster mod hinanden. Find et aflangt bord, og stil plastik kopper i en kejleformation ved hver ende af bordet. Nu skal man skiftes til at ramme en bordtennis bold i modstanderens kopper.  Når man rammer en af modstanderens kopper skal den ene af modstanderen drikke øllen, der er i koppen. Man fortsætter indtil man har ramt samtlige af modstanderens kopper.

 

 

 

 

Øl-bowling

Øl-bowling er et festligt sommerspil, som også er rigtig velegnet som underholdning til en fødselsdag. Spillet er nemlig mindst lige så underholdende for tilskuere såvel som spillere.

 

Her kommer vi med en forklaring på de mest anvendte regler for øl-bowling. Der findes dog rigtig mange hjemmebryggede og individuelle regler til spillet. Netop dette er charmen ved øl-bowling, at man selv kan bygge regler på efter dynamikken og stemningen hos spillerne.

 

Dette skal I bruge for at starte et spil øl-bowling:

 • 5 havestole eller ølkasser
 • 4 spillere
 • 1 dommer
 • 1 bold (fodbold, håndbold, plasticbold eller lign.)
 • Øl
 • Masser af godt humør

 

 

 

 

Jeg har aldrig

 

Dette er en af de gode gamle klassikere, der altid er sjov. Det er et drukspil, der kan få gang i enhver fest, og så vil der med garanti komme nogle sjove og pinlige hemmeligheder på bordet. Du får altså både en masse alkohol indenbords, men du lærer samtidig også dine venner lidt bedre at kende - om du så havde lyst til det eller ej.

Forklaring af spillet:

Det eneste I skal bruge for at spille spillet er en masse alkohol. Hver person skiftes til at sige en ting, som de aldrig har gjort/prøvet før. Det kan eksempelvis være "Jeg har aldrig kysset med en person af samme køn" eller "Jeg har aldrig styrtet på cyklen." Hvis der så er nogle af de andre personer, der rent faktisk har gjort det, så skal de drikke en tår. Enkelt og ligetil - jo mere folk får at drikke, jo mere ærlige bliver de. Også omkring ting de måske plejer at holde for sig selv. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot