MIDDELALDER KOSTUMER

preload spinner

Middelalder kostumer - Ridder kostumer og prinsesser

Skal du til ridderfest eller måske til middelalder fest i Horsens ? Så er der mange flotte kostumer fra middelalderen i denne kategori. Klæd dig ud som ridder, middelalderprinsesse, skøn jomfru eller hertuginde, der er mange muligheder. Du skal blot finde det ridder kostume eller prinsesse kostume der passer til dig . Der er ridder kostumer  og prinsesse kostumer til både voksne og børn, så hele familien kan blive klædt på. En anden kendt skikkelse fra Middelalderen er Robin Hood og derfor har vi også et udvalg af Robin Hood kostumer. Men husk!! Hvad ville ridderen være uden sit skjold og sværd og hest så når du har fundet kostumet så husk tilbehøret .

Middelalder kostumer

I Europas historie er middelalderen  en periode der går fra 400-tallet frem til og med 1400-tallet. Den begyndte med det vest romerske fald og overgik til renæssancen. Middelalderen er mellem perioden mellem de tre traditionelle dele i den vestlige historie: antikken , middelalderen og moderne tid. 

Hvorfor Ridder kostumer ??

Ridderen er en historisk skikkelse, der både er omgærdet af elegance, korstog og mystik. Det var mænd på en mission og med et sværd ved hånden. De var iført brynje, skjolde og sværd, og ofte kæmpede de til hest.  At blive slået til ridder kræver rigtigt meget træning og det er kongen som afgøre om man er god nok. Som ridder har du til opgave at beskytte kongeriget mod fjenden og erobre skønne jomfruer og selvfølgelig at dræbe drager. Ridderen beundres af mange, og var da også kendt som stærke og maskuline. De var indbegrebet af en gentlemen og vækkede beundring hos voksne og børn. Som mand eller dreng kan du genoplive historien med et ridder kostume. Ridderen er kendt for sin krigsuniform, der bestod af hjelm, brystskjold eller brynje samt et sværd. Ofte bar de også en kappe eller flag, der viste, hvor de stammede fra f.eks som korsridderne. I denne kategori har vi samlet alle vores ridder kostumer, der er inspireret af historien og Middelalderen. Riddernes storhedstid var nemlig for 500-700 år siden.

Robin Hood

Robin Hood  er en meget berømt skikkelse fra engelsk folketradition. Hans faktiske eksistens har ikke kunne verificeres, selv om det har været forsøgt rigtigt mange gange. Det siges, at Robin Hood levede sammen med sine venner (the merry men) i Sheerwood skoven efter at han var blevet dømt som fredløs for ulydighed mod myndighederne og sheriffen af Nottingham. Der findes flere fortællinger om de bedrifter, han skulle have udrettet; han støttede de undertrykte, og at han fortsatte sin modstand mod øvrigheden selv efter sin dom. Han ’’stjal fra de rige og gav til de fattige’’. Han var særdeles dygtig i brugen af bue og andre våben. Hans lige som bueskytte havde verden ikke set magen hverke før eller siden. I nogle fortællinger bliver han forbundet med en kæreste. Hendes navn er sædvanligvis Marian, skønt hun nogle gange også er blevet kaldt Mary eller Maud. Mange mener, de blev gift, andre mener, hun døde. Fortællingerne om ham har appelleret til folket både i England og omkring i verden, der har anset ham som en mand som dem selv, der kæmpede mod uretfærdighed og hjalp de svage.

Trustpilot
Trustpilot