DRINKSPYNT M.M.

Drinks Pynt

Flot drinks pynt til alle slags fester hvor der skal serveres drinks. Sæt noget frugt i spydet og kom den i en drink eller bruge den som pynt på kager og mad. Uanset hvad, så kommer du heller ikke udenom at have flotte sugerør i din bar eller til din sommerfest. De er en absolut nødvendighed, og bør anvendes som et dekorativt element i stort set alle drinks inden servering. 

preload spinner

Drinks pynt til lækre drinks

Lær at lave et stor udvalg af de mest lækre drinks ved at se disse videoer med danmarks bedste bartender. Ja hvorfor ikke imponere vennerne med et stort og flot udvalg af lækre drinks.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drinkspynt til din cocktails 

Alle vil naturligvis være enige om, at når man køber en drink så er det yderst vigtigste, at den smager rigtig godt. Men noget som mange ofte ikke tænker så meget over er hvad det visuelle betyder og over  hvor meget drinkspynt rent faktisk har at sige.Med drinkspynt slukker man så at sige tørsten med øjnene

 

Et populær citat er at når man indtager noget, uanset om det er mad eller drikke, så virker hjernen på en sådan, at man som det første bliver mæt er med øjnene. Derfor siger det sig selv, at det er vigtigt, at man kredser for drinkspyntet da man på den måde gør sig selv en tjeneste ved at få folk til at få lyst til de lækre cocktails man laver. Hos Festbutikken  finder du meget forskelligt drinkspynt, du finder blandt andet forskellige sugerør, drinkspinde og meget andet pynt. Så hvis du ønsker at gøre dine drinks ekstra flotte, så er du bestemt ikke gået forgæves her på Festbutikken's hjemmeside.

Farverigt drinkspynt

Noget af det som du især finder hos Festbutikken er det farverige pynt, som fås i mange forskellige afskygninger. Her kan blandt andet finde drinkspinde, som fås i en flamingo variant eller endda en pokervariant. Disse Drinkspinde er kendetegnet ved at have mange forskellige farver og de er lavet i farvet, gennemsigtigt plastik.

Trustpilot
Trustpilot