BRYLLUP

preload spinner

Bryllup og bryllupspynt - stort udvalg af pynt til bryllup

Selvfølgelig skal Jeres bryllup og bryllupsfesten være helt perfekt. Et bryllup skal da også planlægges ned til den mindste detalje. Festbutikken har nu gjort planlægningen lidt nemmere for Jer. Vi har samlet et stort udvalg af bryllup pynt, Bryllup pynt til borddækning, pynt til bryllupslokalet og endelig pynt til bryllupsbilen, fordi vi gerne vil bidrage til at gøre Jeres store dag helt perfekt. I denne kategori har vi samlet alt det bedste i bordpynt til bryllup, så Jeres bryllup kan føles helt rigtigt. Uanset hvor brylluppet skal holdes eller hvilket tema i går efter, så har vi et bud på den helt rigtige bryllupspynt. Se f.eks den søde blomsterkurv til brudepigen og til den lille brudesvend- og vi har selvfølgelig også rosenbladene der skal i kurven og drysses med op ad kirkegulvet. Elegante topfigurer til bryllupskagen, konfettirør og flotte bryllupsballoner, super flotte krystaller og diamanter så der kan tilføjes masser af bling til borddækningen. Herudover har vi duge og servietter i den bedste kvalitet. Og I må ikke glemme kysseklokker så gæsterne kan klirre med dem og I må op på stolene og kysse gang på gang..

Pynt til bryllup

Bryllup er en gammel tradition. Engang var det forældrene der valgte deres børns udkårne. Dengang var det også pigens familie som skulle betale for hele bryllupsfesten. Meget har dog ændret sig siden, men der er enkelte traditioner som stadig hænger ved. Herunder troen på, at bruden på dagen skal bære noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt. To af disse ting kan vi heldigvis uden problemer hjælpe dig med. 

Bryllupsfest og Bryllupspynt

Et bryllup kræver et rigtigt stort forarbejde, og for de fleste begynder planlægningen meget længe før den store dag. Lokalerne skal selvfølgelig bookes og invitationer sendes ud. Herudover skal temaet vælges. Her stopper det ikke for der skal også vælges menu, kjole til bruden og jakkesæt til gommen, samt en masse andre små detaljer. Intet må nemlig være tilfældigt på denne store dag som alle gerne vil have skal være et smukt minde for livet.

Bryllups Inspiration

Her på siden kan du finde masser af bryllupspynt og inspiration til din store dag. Gæsterne skal gerne kunne finde sammenhæng mellem den modtagende invitation og den aktuelle bryllupspynt. Det gøres med et gennemgående bryllupstema. Du kan finde pynt til inspiration her på siden under de forskellige kategorier. Bryllupsdekorationen er ikke kun bordene, men selve lokalet og bilen. Alt bliver pyntet op til den festlige lejlighed, og du kan finde pynt til det hele her på siden. For eksempel sommerfugle eller blonder. Du kan finde bordkort, bordløbere og andet bryllupspynt prydet med fine små sommerfugle, som vil være et perfekt tema til et smukt sommerbrylluppet. Bordet skal selvfølgelig også pyntes, og her finder du duge, servietter og bordkort til dit bryllup. Med diamant konfetti og sizoweb bordløbere på bordet får du et helt specielt, unikt  og ikke mindst smukt festbord, der vil få enhver gæst til at glæde sig til at sætte sig til rette. Alt vores bryllups bordpynt og dekoration finder du i mange forskellige farver og designs. Så find dit bryllups bordpynt her og du kan sikre dig en fantastisk borddækning til Jeres smukke bryllup. Til dekorationer og til pynt på bordene har vi også fine roser i forskellige farver og smukke rosenblade, der kan blive lagt rundt omkring på bordene – eller på brudeparrets seng som noget ekstra romantik, inden parret går til ro. Hvis man ikke er til rosenblade har vi også hjerte konfetti, der kan lægges på bordene eller kastes over brudeparret i stedet for ris. Ud over bordpynt finder du også sjov og anderledes tilbehør til jeres bryllup. Du kan finde blomsterkurve, rosenblade og ringpuder til brug i kirken, dekoration til bilen samt champagneglas til at skåle med . Alt dette giver en helt speciel oplevelse og er med til at gøre jeres bryllupsdag smukt, unik og uforglemmelig. Så gå på opdagelse i vores forskellige kategorier og find sødt og spændende pynt og dekoration til jeres kommende bryllup. Vi har flere versioner af smukke blomster på guirlander, som er smukke både på bordet, og som en del af en æresport. Herudover finder du også mange flotte plastkrystaller i forskellige farver på siden.

Topfigur til bryllupskagen

Til bryllupskagen har vi et godt udvalg af sjove og romantiske kagedekorationer. De er meget forskellige, så du bedst kan finde en som passer til dig og din kommende ægtefælle.

Pynt til Bryllupsbilen

Det er blevet mere og mere populært at pynte bilen når der er bryllup. Det kan gøres med vores roser, men vi har også specifik dekoration til bilen. - En brudebil kan aldrig pyntes for meget.

 

Trustpilot
Trustpilot