Bord numre i Hør

Bord numre i Hør

40,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 70kpz5-008
Lagerstatus: 16 stk. på lager
stk.

 

Måler 7cm i bredde, 10,5cm i højde, Indeholder numre fra 1-20 og tilhørende snor til ophæng.

Forny dit arrangement med stilfulde hør bordnumre!

Skab en atmosfære af elegance og raffinement med vores hør bordnumre i sæt fra 1 til 20! Disse smukt designede numre tilføjer ikke kun en praktisk funktion til din begivenhed, men de løfter også æstetikken og tilføjer et strejf af naturlig charme til ethvert bordopstilling.

Vores hør bordnumre er skabt med fokus på kvalitet og detaljer. Hver nummer er omhyggeligt broderet på holdbart hørstof, der giver en subtil tekstur og en luksuriøs følelse. Den naturlige farve på hør passer perfekt til enhver tema eller farveskema, og tilføjer en varm, jordnær tone til din indretning.

Uanset om det er en bryllupsreception, en elegant banket, en forretningskonference eller enhver anden begivenhed, vil disse hør bordnumre være det perfekte tilbehør til at hjælpe dine gæster med at finde deres pladser med lethed og stil. Lad dem være det sidste touch, der fuldender din bordindretning og gør din begivenhed til noget helt specielt.

Så gå ikke glip af chancen for at tilføje et strejf af naturlig skønhed og elegance til dine arrangementer. Vælg vores hør bordnumre i dag og gør dine borde til et mesterværk af god smag og klasse! 🌸✨


Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot
Trustpilot