DYREKOSTUMER

preload spinner

Dyrekostumer

Velkommen til vores zoologisk have - Vi har et hav af dyre kostumer til kostumefesten. Her finder du et af Danmarks største udvalg af dyrekostumer til voksne og dyre kostumer børn og uanset køn og til alle alder. Vi har dyre kostumer i alle afskygninger- skal du til en rigtig abefest så måske vores abe kostume er den rigtige udklædning. Vil du gøre det som sildehaj eller er du lidt af en tyr så har vi et dyrekostume der passer. Vi har dyre kostumer som en hummer, ko, kanin, løve, grib og som kakkerlak eller flue. Vi har stort set kostumer af alle dyr, og du kan med stor sandsynlighed finde dit yndlingsdyr blandt vores dyrekostumer. Vi har maskot kostumer som ofte er dyr. Vi har billige kostumer som dyr til levering allerede i morgen. Vælg et af vores mange fantastiske dyre kostumer til voksne og børn. Er der et dyrekostumer du stå og mangler så kontakt os endelig. 

kostume som dyr

Et dyre kostume er en rigtig sjov måde at drømme sig til en anden verden end den du lever i som menneske. For dyr har ikke nogen kedelig skole, et surt arbejde de skal passe, eller en ubehagelig chef på jobbet. De har ikke nogen hæmninger overhovedet med reagerer naturlig på instinkt. Det betyder at du roligt kan danse vildt og uhæmmet på dansegulvet, Spise den sidste skål chips i en mundfuld eller svinge dig i lampen. Måske endda få modet til at flirte med ham eller hende den søde  fra regnskabsafdelingen du har kigget på i et stykke tid. Med et dyre kostume kan du drømme dig til et liv på Afrikas savanne, svinge dig i lianer gennem  Amazone junglen, Eller måske bare løbe frit over marker og enge. Du kan cruise dig gennem havoverfladen eller ligge på lur som en anden krokodille bag ved sofaen. Alt uden problemer og uden stress. Dyre kostumer vil vække opsigt til enhver kostumefest eller begivenhed og give noget ekstra at more sig over, hvis alle er med på legen.

Dyre kostumer voksen

En udklædning i et kostume som dyr giver rig mulighed for at give slip og bare lege til din udklædningsfest. Det er ikke kun børn der kan  iføre sig et dyre kostume, fordi vi her på siden også har et stort udvalg til de voksne, både mænd og kvinder. Bare ifør dig dit sjove dyre kostume og kom i kontakt med dit indre dyr  I dit dyre kostume er livet bare en leg og du kan hoppe rundt som en anden kænguru både med og uden boksehandsker, Banke dig på hårdt brystet som en stor og stærk gorilla, være en stor og særdeles farlig tiger med spidse tænder, vralte rundt som en sjov kongepingvin, eller måske iføre dig vores sjove haj kostume.

Dyre kostumer barn

Til de små  og store børn har vi en helt særlig sektion med kostumer som dyr til børn i alle  aldersgrupper. På denne side finder du de sjoveste dyre kostumer til børn fra mange forskellige verdensdele. Vi har farlige dyr fra Afrika, bondegårdsdyr, Dyr fra film, så som dyrene fra Madagaskar og eller endda uddøde dyr som dinosaurer fra Jurassic Park. De små elsker selv at vælge deres dyre kostume og fordi børn ofte har noget ganske bestemt i tankerne har vi et rigtig stort og bredt udvalg. Det eneste du skal gøre er, at vise børnene de mange sjove billeder med kostumer som for eksempel løven Alex krokodillen, løven, kaninen, pingvinen, koen, aben, skildpadden  og eller for eksempel den dejlige sommerfugl kjole, som både er sjov, men stadig piget og sødt.

Trustpilot
Trustpilot