KARNEVAL KOSTUMER

Karneval kostumer og karneval udklædning

Skal du deltage i et karneval og mangler udklædning, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har et stort og bredt udvalg af karnevalskostumer, der kan bruges til karnevallerne i København eller Aalborg, men de kan også sagtens bruges, hvis du skal til udlandet og opleve karnevallet. Vi har mange forskellige karnevals kostumer og karneval udklædning til både mænd og kvinder. det er ofte en tradition at hvis i er  en gruppe så og ønsker man ofte samme karneval udklædning som feks politi eller fanger.  Uanset hvad der siden her et godt sted at starte for at få inspiration til jeres karnevalskostumer.  Alle vores karneval kostumer kan købes her på siden. Hvis du ønsker at prøve dit karnevalskostume før køb eller har brug for råd og vejledning, så er du også meget velkommen i vores butikker.

preload spinner

Karneval Kostumer og karneval udklædning

Karneval er en begivenhed, der er kendt over hele verden, og næsten hvert eneste land har deres egen version af karneval. Det mest kendte er selvfølgelig det karneval, som bliver afholdt årligt i Rio i Brazilien. Man betragter det karneval, der bliver afholdt i Rio, som det absolut største i verden og som det absolutte forbillede for andre karneval i andre lande.  I norden har Norge, Sverige og Finland deres egen form for karneval, der er en mellemtig mellem karnevallet i Rio og i nogle tilfælde minder lidt om fastelavn eller halloween. Andre lande som Spanien afholder karneval flere gange om året i forskellige dele af landet. Herudover er der karneval på forskellige årstider i forskellige lande i hele Europa.

Karneval hvad er det?

Karneval er en gammel tradition, der blev vakt til live i Europa i 15-1600-tallet, hvor adelen og det bedre borgerskab fandt på at gemme sig bag masker, når der skulle holdes fest. Den idé greb hurtigt om sig, og i den kristelige tro blev markeringen af ugen, inden fasten skulle starte, fejret med en folkelig fest, der skulle få især de unge til at slå sig løs, så de bedre kunne holde sig i ro, mens der blev fastet og tænkt guddommelige tanker. Siden dengang har karnevallet spredt sig til alle jordklodens hjørner og ikke mindst i Sydamerika og Asien er de kæmpemæssige karnevaler blevet en integreret del af kulturen. 

Karneval kræver flotte karnevalskostumer?

Kan vi finde ud af at karnevalsfeste som de gør i Rio de Janeiro i Brasilien? Tja, det er der nok flere meninger om, for de karnevalskostumer, de har der, og den entusiasme, der følger med, kan være mere end almindeligt vanskeligt at skulle efterleve. Vi gør nok bedst i at finde vor egen, nordiske måde at fejre karneval på, og det er vel heller ikke så dårligt igen! Med det store udvalg af karnevalskostumer og karneval udklædning hos Festbutikken er du i hvert fald godt hjulpet på vej. Men det er din egen evne til at tage festen ud på gaden eller ind i festsalen, der i sidste ende bestemmer, hvor godt karnevallet bliver. 

Karneval i Danmark hvor?

Der er to store karneval i Danmark. Det klart største er i Aalborg og finder sted i periode fra den 15.-23. maj . Karnevalsparaden er altid lørdag og er en rigtig  spændende oplevelse, idet der er rigtig mange aktive deltagere anslået 25.000. I starten var det meste beboer fra Aalborg og opland, så blev det mere hele Nordjylland, og nu er der deltagere fra det meste af landet  der går karnevalsparade den dag. Flotte udklædte og i festligt humør er en væsentlig del af paraden. Vi kan leverer karnevalskostumer til denne kæmpe udklædningsfest. Alle vore kostumer kan bruges fra vores shop, men vi har i denne kategori udvalgt nogle som er velegnet hvis i er flere der skal klædes ud sammen. Til et kostume hører tselvfølgelig tilbehør for at gøre karnevalskostumet helt komplet. Vi har under de enkelte kostumer oplistet tilbehørsmuligheder, men du kan også søge i udklædnings tilbehør.

 

Aalborg Karneval bliver større og større for hvert år og mere og mere  populært, hvilket der er en god grund til. Folk elsker at være  klædt ud og det er ikke ofte at man får den mulighed, Et karneval giver dig muligheden for at tage et karnevalkostume på og udtrykke dig på lige netop den måde, du ikke normalt ville gør. Så dette er din mulighed for at lave et statement. Karnevalkostumet kan også være inspireret af dine interesser, eller et fiktivt univers du er helt betaget af. Karnevalskostumet kan også bare være en intern joke mellem dig og dine venner. Anyway alle kostumer egner sig til karnevalet. Et karneval kan naturligvis have et tema, man skal holde sig til. Derfor har vi på vores hjemmeside et stor sortiment af kostumer inddelt i forskellige emner og årtier. Et karneval kan være for både de små og de voksne. Vi har karnevalskostumer til alle aldersgrupper. De kan være alt fra utroligt søde og kære til humoristiske og mindre sobre. De kan alle bruges til det rette karneval.

 

Karnevals Kostumer Mænd

Karnevals Kostumer Kvinder

Karnevals Kostumer Piger

Karnevals Kostumer Drenge

 

Trustpilot
Trustpilot