ZOMBIE KOSTUMER

preload spinner

Skal du sminke dig som Zombie så ser her

 

 

 

 

Zombie Kostumer

En Zombie er en levende død og som sådan kan alle kostumer bruges som Zombie kostumer. Det handler mere om make-up og tilstand end om selve kostumet. Vores zombie kostumer spænder bredt, men fælles for dem er at de ofte er itu revet, smurt ind i blod eller har blotlagte knogler så du ligner en zombie der netop har rejst dig fra graven. Hvordan opfører du dig som en ægte Zombie ? En zombie har ofte unaturligt stive led samt et noget "krukket" kropssprog øv dig lidt foran spejlet der hjemme. Zombie kostumer kan være gode til Halloween, da de er et af de mest ækle kostume valg, som du tilmed nemt kan tilpasse efter smag og behag. Hvis du er en rigtig zombiefan, kan du endda anvende din zombiedragt på Zombie Walk eller Zombie Run som afholdes flere steder i Danmark.

Hvad er en Zombie ??

Zombier er nogle super uhyggelige skabninger der optræder i efterhånden en hel del uhyggelige film. Zombierne er mennesker der har været døde og så af en eller anden årsag er genopstået. De er uden en egentlig bevidsthed og ofte er de endda gået i delvis forråd endelse og vil derfor ofte lugte temmelig fælt. De vandre typisk rundt med en noget akavet og stiv gangart og er derfor mega skræmmende og virker noget utilregnelige. En zombie er en død person eller endda dyr, der er blevet besat og dermed bruger efterlivet på at jage og ofte spise de levende. Zombierne er især kendt fra kult splatterfilmene, hvor de vandrer rundt som halvt levende og halvt fordærvede mennesker, der er kommet for at hævne sig og som er særdels svære at slå ihjel da de allerede er døde - hvis man ikke lige ved hvordan. Mange af os har et ambivalent forhold til uhyggen, som både frastøder og tiltrækker os. Zombier er rådne monstre, der får alle alarmklokker til at ringe. Vores urmennesker er nemlig bygget til at advare os mod råddenskab. Det rådne betyder nemlig forgiftning og ofte død. Det er en af grundene til, at zombier så ofte bliver brugt i gyserfilm. De frastøder os og vækker urmenneskets instinkter. Døden er en mystisk størrelse, der får os på mærkerne.

Uhyggelig zombie kostumer og zombie udklædning

En zombie kostume er en helt perfekt kostume hvis du skal ud og skræmme livet af venner, familie og naboer på halloween aftenen. Vores udvalg af zombie udklædning spænder vidt og bredt, men én ting er sikkert. Alle kostumerne får dig til at ligne en, der netop er stået op fra graven. Alle kan selvfølgelig iklæde sig ud i en af vores super uhyggelige zombie kostumer. Du finder zombie udklædning til både kvinder, mænd og børn i alle aldre. Mange voksne og børn vælger et zombie kostume, fordi det giver uanede muligheder for at skabe en helt unik og detaljeret udklædning der er både uhyggelig og som samtidig lægger vægt på masser af blod og splatter. Gå all-in og forvandl dig til en vaklende uddød skabning, som hungrer efter hjernemasse! Her har du alt udstyret til en zombie-cheerleader, zombiedoktor eller bare en helt almindelig væmmelig zombie! Vi har zombietøj til både børn og voksne! Blodpletter, klamme sår og rådnende hud - du glemmer vel ikke at supplere dit outfit med zombie-makeup for det uddøde look? Næsten alle udklædninger kan forvandles til et zombiemonster med lidt fantasi og lidt grønt radioaktivt zombie blod.  Klæd dig ud som zombie og skab frygt og rædsel på årets mest uhyggelige aften. Når du klæder dig ud som zombie er det vigtigt at skabe rådne detaljer. Husk iturevet tøj, blodige og grønne detaljer. Zombier fungerer også fint som dekoration, tjek vores uhyggelige Halloweendekorationer med et zombietema!

Day of the Dead Kostumer

Vampyrer

Killer Clowns

Trustpilot
Trustpilot