BANKOTILBEHØR & LOTTERI

preload spinner

Bankospil Tilbehør & Lotteri 

Spiller i bingo banko til julefrokost eller er der behov for amerikansklotteri til afslutnings arrangementet i sportsklubben så er det her i denne kategori I finder hvad I har brug for. Hos Festbutikken kan du købe bankospil og forskellige Banko tilbehør til bankospillet. Her finder du de hjælpemidler der er nødvendige til et rigtigt bankospil. Vi har alt i banko fra dækbrikker, bankoplader, og til jer der arrangerer bankospillet, opråbs brikker, kontroltavler og trækningsposer til et fuld sæt banko. Skal du virkelig give den gas så se vores flotte bankotromler og banko kuglesæt. Udover Bankospil har vi amerikansk lotteri og andet tilbehør til spil kan købes i E-mærket webbutik eller ved at  besøge vores butikker på Sjælland eller i Jylland.  

Bingo Banko Slang - Lær udtrykkene

Blandt bingo banko spillere findes der en speciel slang for de mange tal mellem 1-90. Nogle af udtrykkene kan være selvopfundne af opråberen, nogle eksisterer, fordi de rimer på tallet, og andre stammer fra den efterhånden gamle tradition inden for bingo banko spillet. Det kan derfor være svært at følge med, hvis man ikke er en rutineret deltager. - Ud af de 90 numre findes der omkring 25-30 udtryk. Udtrykkene bruges til at løfte stemningen og skabe en holdånd. Og så er det bare sjovt!!!

 

TalOgså kendt som
1En tynd mand/dreng, skibschefen, kaptajnen
2Næstkommanderende
3røvballer
7Tynd dreng med brækket hals
8Een tyk dame
11To tynde drenge, fængselsvinduet
13Det uheldige tal
18Et umage par (kan forveksles med 81)
19Nimmer nutten
22Vilde svaner
24Juleaften
25Juleaften i England
27Dronning Ingrid
332 sæt røvballer
40Smør 40
6060 hurra (applaus)
66Lange tasker
68Hippie-tallet
69Den frække
772 drenge med brækket hals
81Et umage par (kan forveksles med 18)
88To tykke damer
90Gamle Ole! (husk applaus)

 

 

Bingo Banko

Det er utrolig sjovt at spille Banko og spillet har absolut ingen aldersgrænse. Alle kan deltage i herlighederne. Vi har specialiseret os i at levere banko produkter til erhverv som privat, hvor du gennem denne kategori kan finde bingo banko plader i flere afskygninger og alt hvad hjertet eller begære indenfor banko.

Hvorfor spille Banko til fest eller julefrokost?

Det at spille bingo - banko er utrolig sjovt og underholdende og en social aktivitet alle kan deltage i. Hyg dig sammen med dine kollegaer, venner eller familie i alle aldersgrupper. Bingo Banko er ikke bare super sjovt, det er også utrolig spændende når man lige står og mangler det sidste tal for at få en række eller pladen fuld. Konkurrerer mod dine venner og bekendte, om at råbe det berømte råb "Banko eller Bingo!". Der er intet bedre end at stikke af med alle gevinsterne, om det er naturalier i form af en skinke, vin, eller diverse medbragte små sjove pakker til julefrokosten - Det betyder mindre, det er sjovt lige meget hvilken præmie der udloves. Det er utrolig enkelt at spille Banko, og det tager derfor næsten ingen tid at lære. Efter få minutter deltager du på lige fod med alle de andre Bingo Banko spillere. Det er bestemt ikke uden grund at Bingo er blevet så utrolig populært, hvor der på verdensbasis er over 100 millioner aktive spillere. Utrolig mange foreninger og klubber tilbyder desuden Bingo Banko aftener, hvor overskuddet går til forskellige velgørende formål. 

Trustpilot
Trustpilot