BANKOTILBEHØR & LOTTERI

Bankospil Tilbehør & Lotteri 

Spiller i bingo banko til julefrokkost eller er der behov for amerikansklotteri til afslutningsangementet i sportsklubben så er det her i denne kategori I finder hvad I har brug for. Hos Festbutikken kan du købe bankospil og forskellige Banko tilbehør til bankospillet. Her finder du de hjælpemidler der er nødvendige til et rigtigt bankospil. Vi har alt i banko fra dækbrikker, bankoplader, og til jer der arrangerer bankospillet, opråbs brikker, kontroltavler og træknigsposer til et fuld sæt banko. Skal du virklig give den gas så se vores flotte bankotromler og banko kuglesæt. Udover Bankospil har vi amerikansk lotteri og andet tilbehør til spil kan købes i Emærket webbutik eller ved at  besøge vores butikker i København eller Brøndby.    

preload spinner

Bingo Banko Slang - Lær udtrykkene

Blandt bingo banko spillere findes der en speciel slang for de mange tal mellem 1-90. Nogle af udtrykkene kan være selvopfundne af opråberen, nogle eksisterer, fordi de rimer på tallet, og andre stammer fra den efterhånden gamle tradition inden for bingo banko spillet. Det kan derfor være svært at følge med, hvis man ikke er en rutineret deltager. - Ud af de 90 numre findes der omkring 25-30 udtryk. Udtrykkene bruges til at løfte stemningen og skabe en holdånd. Og så er det bare sjovt!!!

 

Tal

Også kendt som
1 En tynd mand/dreng, skibschefen, kaptajnen
2 Næstkommanderende
3 røvballer
7 Tynd dreng med brækket hals
8 Een tyk dame
11 To tynde drenge, fængselsvinduet
13 Det uheldige tal
18 Et umage par (kan forveksles med 81)
19 Nimmer nutten
22 Vilde svaner
24 Juleaften
25 Juleaften i England
27 Dronning Ingrid
33 2 sæt røvballer
40 Smør 40
60 60 hurra (applaus)
66 Lange tasker
68 Hippie-tallet
69 Den frække
77 2 drenge med brækket hals
81 Et umage par (kan forveksles med 18)
88 To tykke damer
90 Gamle Ole! (husk applaus)

 

 

Bingo Banko

Det er utrolig sjovt at spille Banko og spillet har absolut ingen aldersgrænse. Alle kan deltage i herlighederne. Vi har specialiseret os i at levere banko produkter til erhverv som privat, hvor du gennem denne kategori kan finde bingo banko plader i flere afskygninger og alt hvad hjertet eller sgegære indenfor banko.

Hvorfor spille Banko til fest eller julefrokost?

Det at spille bingo - banko er utrolig sjovt og underholdende og en social aktivitet alle kan deltage i. Hyg dig sammen med dine kolegaer, venner eller familie i alle aldersgrupper. Bingo Banko er ikke bare super sjovt, det er også utrolig spændende når man lige står og mangler det sidste tal for at få en række eller bladen fuld. Konkurrerer mod dine venner og bekendte, om at råbe det berømte råb "Banko eller Bingo!". Der er intet bedre end at stikke af med alle gevinsterne, om det er naturalier i form af en skinke, vin, eller diverse medbragte små sjove pakker til julefrokosten - Det betyder mindre, det er sjovt lige meget hvilken præmie der udloves. Det er utrolig enkelt at spille Banko, og det tager derfor næsten ingen tid at lære. Efter få minutter deltager du på ligefod  med alle de andre Bingo Banko spillere. Det er bestemt ikke uden grund at Bingo er blevet så utrolig populært, hvor der på verdensbasis er over 100 millioner aktive spillere. Utrolig mange foreninger og klubber tilbyder desuden Bingo Banko aftener, hvor overskuddet går til forskellige velgørende formål. 

Trustpilot
Trustpilot