SIDSTE SKOLEDAG KOSTUME

Find dit Sidste skoledag kostume

Kostumer til sidste skoledag. Det er ved at være tid til sidste skoledag. 

preload spinner

Sidste Skoledag

Her hos Festbutikken husker vi også hvor sjovt det var at lede efter den rigtige sidste skoledag udklædning, den rigtige maske eller paryk eller makeuppen til at få det hele til at ligne en million på sidste skoledag. Hvad har du fundet ud af du skal være udklædtud som på sidste skoledag? Hvis du er i tvivl, synes vi at du skal kigge ind forbi vores sidste skoledag kostume og udklædnings kategori. Vi har samlet alt i kostumer så du har nemt ved at lægge de rigtige filtre ind. Der er sidste skoledag kostumer for enhver pengepung og i alle slags størrelser og designs. Med det største udvalg burde det være nemt at finde din 10. eller 9. klasse kostume til sidste skoledag og udklædninger, er Festbutikken det helt rigtige sted at starte! god fornøgelse med din udklædning til sidste skoledag.

 

Sidste skoledag er en traditionel festdag på mange folkeskoler og er den sidste "normale" skoledag for eleverne i 9. og 10. klasse, før de går på læseferie forud for eksamen. Også efterskoler, gymnasier og handelsskoler fejrer sidste skoledag.Trods navnet er der dog ikke tale om en skoledag i traditionel forstand for hverken for 9. og 10. klasserne eller for de øvrige elever og lærere. I stedet er det en festdag med forskellige aktiviteter og udskejelser, hvor man fejrer de elever, der snart skal forlade skolen. Dagens forløb varierer fra skole til skole, men ting som er fælles er ofte morgenmad, udklædning, karameluddeling. På nogle skoler er sprøjten med vand og skum en del af traditionen. Da det imidlertid kan være særdeles ubehageligt for de ofrene, som ikke er indforståede med udskejelserne er det blevet forbudt en del andre steder.

Sidste Skole Dag Udklædning og Traditioner

  • Blå bog: Ofte skrives der en blå bog om årgangen eller klassernes elever, og lærer. Blå bog skrives oftest af elever og kan indeholde diverse spydighedder og udnævenlser
  • Karameluddeling: Eleverne i en klasse køber ofte karameller, som de så kaster ud til andre elever for underholdningens skyld.
  • Morgenmad: Eleverne eller lærerne arrangerer tit et morgenmadsarrangement som en måde at starte den sidste dag på og for at sikre at eleverne har noget at stå i mod med.
  • Udklædning: Både elever og lærere kan være udklædte kostumerne er ofte udvagt udfra et tema.
  • Underholdning: Der er mange former for underholdning på den sidste dag i folkeskolen, men underholdning som fodbold i skum, parodier på klassens lærere, vandsprøjtning på mindre klasser, quizzer.

 

Trustpilot
Trustpilot