TOGA

preload spinner

Toga Fest Kostumer

Græsk gudinde eller romersk Kriger eller måske et egyptisk kostume? Er du til toga party så har vi kostumet. En toga er nemlig det samme, som de ædle romere engang bar i oldtiden, da romerne lagde hele Europa under sig med imponerende snilde og militærisk finesse. Toga kostumer er især brugt i forbindelse med netop temafester a la togafester, men man kan sagtens bruge toga kostumet i forbindelse med andre udklædningsfester eller -traditioner. Det hvide toga klæde om liv og overkrop kan i øvrigt sagtens benyttes af kvinder også, for der er jo ingen grænser i den forbindelse, når vi taler om toga kostumer og toga fester. Det samme gælder i forhold til hvad du gemmer under togaen – det er helt op til dig selv.

Toga fest

Toga, toga, toga gjaldede det på kollegaerne i 80erne, hvor Toga partyer begyndte at blive en yderst populær udklædning blandt de studerende til de særlige togafester. Alle deltagerne ankom i den ene eller anden form for udklædning i et udslidt lagen. Find tilbage til det enkle og ligefremme med en toga udklædning. Togaen er nemlig det samme, som de ædle romer og grækere engang bar i oldtiden, da romerne lagde hele Europa, mellem østen og det nordlige Afrika under sig med imponerende snilde og militærisk finesse mens grækerne besejrede den kendte væren med deres opfindsomhed og viden. Vi ser togaerne på de gamle statuer fra Rom og Athen og i film, hvor romernes intriger og mægtige erobringer er blevet udødeliggjort for generationer og atter generationer flere tusinde år senere. På latin betyder toga noget i retning af tildækket, og det er præcis det, det hele går ud på med toga kostumerne.

Toga party

Toga Party er en sand klassiker blandt temafester! Festen er jo kendetegnet ved, at alle gæsterne bærer toga  helst uden noget under. Gæsterne ligger på ryggen på puder, og spiser druer og drikker af store kander med vin. Lokalet skal være fyldt med store puder, fade med vindruer og frugt er et must. Det er fint, hvis der kan være et lille orkester med fløjtespil eller harpe men det er det nok de færreste der har. Ellers må man have en cd med liflig musik. Toga kostumer er især brugt i forbindelse med netop temafester a la togafester, men man kan sagtens bruge kostumet i forbindelse med andre udklædningsfester eller traditioner. Det hvide klæde om liv og overkrop kan i øvrigt sagtens benyttes af kvinder også, for der er jo ingen grænser i den forbindelse, når vi taler om toga kostumer og togafester. Det samme gælder i forhold til hvad du gemmer under togaen - det er helt op til dig selv.

Trustpilot
Trustpilot