MASKER

preload spinner

Find sjove masker til alle fester her

I Festbutikken har vi både sjove masker vi har uhyggelige masker samt fastelavnsmasker og alt midt i mellem. Vi har et stort og varieret udvalg af både halv- og helmasker som kan bruges til alle former for udklædningsfester. Vi har masker som er lavet af latex og masker som er lavet af pap. Vi har bl.a. et stort udvalg af uhyggelige masker, der kan bruges til halloween eller andre masker til temafester, hvor temaet går på noget med uhygge. 

Masker til børn og voksne

Det er sjovt at klæde sig ud, fordi man kan ændre sit udseende meget radikalt og lege med ens udseende på en måde, man normalt ikke får mulighed for. En af de sjoveste måder, at gøre det på, er ved at tage en flot maske på. Der findes mange forskellige masker, som kan være alt fra sjove til uhyggelige. Nogle er af latex, der skjuler hele ansigtet, mens andre kun dækker området omkring øjnene. Vi har alle typer af masker fra skumle og uhyggelige masker til masker af kendte og af dyr. Der er også masker, som stammer fra Star Wars og rumvæsner – og masker fra online computer spillet World of Warcraft, hvor Horde racerne stammer fra. Der fås også masker fra horror film og af kendte mennesker, som er livagtige og sjove at tage på. Latexmaskerne findes kun i en størrelse og passer til voksne. Til børn har vi sjove og søde dyremasker, der dækker området omkring øjnene. Til voksne har vi dyremasker, som dækker hele hovedet, og som er lavet af latex

Øjenmasker eller Venetianske Masker

Til karneval og til 20’erne er det meget populært med masker, der kun dækker omkring øjnene. Det er flotte og mystiske masker, ofte med meget farve og masser af glitter og fjer. Til herrerne er det ofte en mere simple maske i f.eks. sort – den slags masker passer også godt til, hvis man skal klædes ud som Zorro, eller benytter et andet mørkt kostume. Disse masker passer også godt til et klassisk maske bal eller Mardi Gras.

Dyremaske | Dyremasker på hårbøjle & som helmasker

Dyremasker er både sjove og populære - ikke mindst efter Gangnam style gjorde hestemasken berømt er efterspørgslen på dyremasker i latex eksploderet. I denne kategori med dyremasker har vi naturligvis alle dyremaskerne i latex: Grise maske, heste maske, bjørne maske & ko maske. Faktisk har vi mere end 20 forskellige dyremasker i latex. Men vi har også traditionelle dyremasker og sjove dyremasker med lyd.

 

Trustpilot
Trustpilot