TEMAFEST

 

preload spinner

Temafest og udklædningsfester på vej frem !!

Har du været til temafest for nyligt? Hvis ikke, så er der sikkert snart en indbydelse på vej. I dag er det ikke kun børn, der klæder sig ud til fastelavnTemafester for voksne har spredt sig til stort set hele Danmark. Både til by og land, og med et tema gør det bare festen sjovere. Står du og skal holde Temafest så find din inspiration her i vores kæmpe udvalg af temafest ideer. Vi har mange forskellige temafester. Endelig kan du besøg vores butik i Brøndby eller på Frederiksberg hvor vi har alt i temafest pynt og masser af gode ideer til temafest for voksne.

Temafest

Hvad der har gjort temafest populært, kan der gives rigtigt mange svar på. Et er dog sikkert, karneval i København, og senere også karneval i Ålborg,er stærkt medvirkende til populariteten. Også oktoberfester, inspireret fra München, har bredt sig til de større byer og er også blevet temafester til mange firmafester. Man er jo et "billede” og kan falde uden for sin normale rolle, som man lever i til daglig. I denne kategori har vi samlet et væld af forskellige temafest ideer. Fra Hawaii fest til Jule kostumer. Her har vi kostumer og pynt til Pride eller amerikansk temasfest. Vi har samlet en hel kategori hvor vi har lagt temafest pynt og kostumer til 80er fest, 50er fest, gangster fest eller disco tema. Har du altid drømt om at være i uniform så prøv vores temaer som militær kostumer, politi kostumer eller brandmænd. Er dette ikke nok så måske præst eller nonne kan gøre din temafest helt perfekt.

Skal du holde et brag af en temafest?

Så overvej at anskaffe nogen flotte kostumer og udklædning og glem ikke temafest pynt. De fester, man husker bedst, er dem, hvor der er et anderledes element. Og der kan komme mange sjove momenter ud af en udklædningsfest, når du støder på en pingvin i entreen eller, når gæsterne morer sig over at gå amok i en udklædningskasse fyldt med piratgrej, klovnenæser og dragter i alskens farver og former. Du kan også vælge en af vores mange flotte og spændende temaer fra denne side. Vi har temafester med forskellige lande i centrum som tyrolerfester, mexicaner fester eller irske fester eller måske amerikansk fest. Du kan også blive inspireret af et årti såsom 80er fester, 60er fester eller endda gangsterfester. Vi har temafester i farver eller fester med superhelte. Ja kort sagt vi har alle de temafester du kan tænke dig til om det er kostumer eller temafest pynt.

Temafest og Udklædning til børn og voksne

Find legebarnet frem og kom ind i Festbutikken i Smallegade eller i Brøndby. Vi har et væld af udklædningsmuligheder og kostumer til både børn og voksne. Har du ikke lige mulighed for at lægge vejen forbi, kan du lade dig inspirere af vores webshop ved at klikke her. Her kan du naturligvis også købe produkterne. Det er ofte også et hit, hvis din søn eller datter skal til fødselsdag at dukke op udklædt. Selv børnefødselsdage er begyndt at blive planlagt med udgangspunkt i et tema. Hvad med prinsesse- eller pirattema til den kommende børnefødselsdag?

Rabat på Temafest

Skal du holde temafest så kontakt os med henblik på at få en rabat til både temafest pynt og temafest kostumer som du kan gøre brug af i vores fysiske butikker eller webshop- Skulle du have spørgsmål til vores udklædning eller vores sortiment, er du naturlig velkommen til at kontakte os. Vi klæder hele Danmark på til fest! – til enhver temafest.

 

 

Trustpilot
Trustpilot