TEMAFEST

Udklædning og temafest er på vej frem

Har du været til temafest for nyligt? Hvis ikke, så er der sikkert en indbydelse på vej til en fest med et tema, der kræver udklædning. I dag er det ikke kun børn, der klæder sig ud til fastelavn. Temafester har spredt sig til hele Danmark. Både til by og land,og med festtema til både børn og voksne. Hvad der har gjort temafest populært, kan der gives mange svar på.Et er sikkert, karneval i København, og senere også karneval i Aalborg,er stærkt medvirkende til populariteten. Også oktoberfester, inspireret fra München, har bredt sig til de større byer og er også blevet festtema til mange firmafester. Fra USA har vi taget halloween til os. En udklædning tillader nærmest, at man kan opføre sig uhæmmet: Man er jo et "billede” og kan falde uden for sin normale rolle, som man lever i til daglig.


{{amount}}

Skal du holde et brag af en fest? Så overvej at anskaffe noget udklædning. De fester, man husker bedst, er dem, hvor der er et anderledes element. Og der kan komme mange sjove momenter ud af en udklædningsfest, når du støder på en pingvin i entreen eller, når gæsterne morer sig over at gå amok i en udklædningskasse fyldt med piratgrej, klovnenæser og dragter i alskens farver og former.
Udklædning til børn og voksne

Find legebarnet frem og kom ind i Festbutikken i Smallegade. Vi har et væld af udklædningsmuligheder og kostumer til både børn og voksne. Har du ikke lige mulighed for at lægge vejen forbi, kan du lade dig inspirere af vores webshop ved at klikke her. Her kan du naturligvis også købe produkterne.
Det er ofte også et hit, hvis din søn eller datter skal til fødselsdag at dukke op udklædt. Selv børnefødselsdage er begyndt at blive planlagt med udgangspunkt i et tema. Hvad med prinsesse- eller pirattema til den kommende børnefødselsdag?
For mere information

Skulle du have spørgsmål til vores udklædning eller vores sortiment, er du naturlig velkommen til at kontakte os på tlf. 38 19 81 10 eller via vores kontaktformular.
 
Vi klæder hele Danmark på til fest! – til ethvert festtema.