KOSTUMER BØRN

preload spinner

I denne kategori har vi kostumer til børn og udklædning børn. Vi har et kæmpe udvalg i forskellige kostumer og udklædninger til børn inklusiv et hav af baby kostumer. Uanset om dine børn drømmer om at blive klædt ud som yndig prinsesse, farlig pirat, cool superhelt eller en tapper brandmand, så har vi det rette børnekostume og udstyr dertil. Skal du bruge fastelavnskostumer til børn finder du det også her eller i vores særlige kategori for fastelavnskostumer. Er det en børne udklædning til halloween så har vi skabt en særskilt kategori hvor du kan finde alle de uhyggelige kostumer til børn?

Udklædning børn

Festbutikken leverer nogle af de bedste børnekostumer i Danmark. Både kostumer til babyer og de helt små og op til kostumer i teenage størrelser. Børn har altid deres helt egen idé om, hvordan deres udklædning skal være og hos Festbutikken opfylder vi altid deres drøm. Uanset om de tænker på at blive en grum pirat, en stærk supermand, en farlig drage eller noget helt tredje. Derfor har vi lagt vægt på at have så stort og bredt sortiment af børnekostumer som muligt, så børnene har her hos Festbutikken en hel masse at vælge i mellem. Når det handler om børnekostumer, tænker langt de fleste af os på Fastelavn eller Halloween. Men selvom et børnekostume er købt til Fastelavn, bliver det ofte benyttet efterfølgende. Børn elsker bare at klæde sig ud og børnekostumer hjælper barnet med at få udfoldelse for sin fantasi og kreative sans og selvfølgelig går de små derfor også meget op i, at børnekostumer er helt rigtige og lever op til de forestillinger de har gjort sig. Ja udklædning til børn er bare sjovt.

Brug tid på at finde det rigtige kostume til børnene – det betaler sig

Af de mest populære børnekostumer kan vi i øjeblikket fremhæve karaktererne fra Frozen til pigerne, og klasikkeren en Superhelt kostume til drengene foruden prinsesser, ninjaer samt naturligvis farlige dyr, Star Wars kostumer og meget andet. Når I leder efter et børnekostume er det en god ide at lede efter det helt rigtige udklædning sammen. Brug tid sammen med dit barn til at se på og tale om alle de forskellige muligheder, så I kan være sikre på, at dit barn har fundet kostumet, der måske endda kan genbruges de næste mange gange også – det er samtidig den mest praktiske løsning for dig. 

Børnekostumer skaber plads til fantasi og leg

Børnekostumer bliver hurtigt er en del af barnets eget univers, og her kan de skabe lige det, de har lyst til der. Barnet sætter stemningen og retningen for legen, mens børne kostumerne er med til at få legen til at virke virkelig. udklædning børn og lege hvor udklædning indgår er blandt de mest populære børnelege, af netop den grund er det jo dejligt for børnene at have et stort udvalg i børnekostumer at lege med. Det er således oplagt med børnekostumer der ligner dyr, til barnet som er den helt store dyreelsker. Derfor er i vores samling af børnekostumer også en lang række dyrekostumer. Ja faktisk har vi skabet en selvstændig kategori under temafester. Her kan du finde alt fra udklædning fra køer til tiger og ja selvfølgelig fantasivæsner som enhjørninger, monstre og drager. Vi har også søde dyremasker til børn i vores sortiment som du finder under masker. Derudover har vi i vores sortiment af børnekostumer masser af prinsessekjoler mm. til små piger. Hvis man er på udkig efter noget til en dreng, er der et stort udvalg af børnekostumer til drenge her. Det gælder alt fra Ninjaer til pirater og superhelte. Kostumer til børn er en vigtig del af vores varesortiment – se nærmere på varerne her på siden eller brug søgefunktionen øverst.

 

Trustpilot
Trustpilot