KARNEVALSKOSTUMER

Karnevalskostumer til mænd og kvinder

Skal du deltage i et karneval og mangler udklædning, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har et stort og bredt udvalg af karnevalskostumer, der kan bruges til karnevallerne i København eller Aalborg, men de kan også sagtens bruges, hvis du skal til udlandet og opleve karnevallet i for eksempel Tyskland eller Brasilien. Alle vores karnevalskostumer kan købes online her på siden. Vi bestræber os på at sørge for hurtig levering og ved bestilling før kl. 15, sender vi typisk dit kostume af sted samme dag. Hvis du ønsker at prøve dit karnevalskostume før køb eller har brug for råd og vejledning, så er du også meget velkommen i vores butik i Smallegade på Frederiksberg.


{{amount}}

Karneval kostumer

Karneval er en begivenhed, der er kendt over hele verden, og næsten hvert eneste land har deres egen version af karneval. Det mest kendte er selvfølgelig det karneval, som bliver afholdt årligt i Rio i Brazilien. Man betragter  det karneval, der bliver afholdt i Rio, er det absolut største i verden og som det absolutte forbillede for andre karneval i andre lande  I norden har Norge, Sverige og Finland deres egen form for karneval, der er en mellemtig mellem karnevallet i rRo og i nogle tilfælde minder lidt om fastelavn eller halloween. Andre lande som Spanien afholder karneval flere gange om året i forskellige dele af landet. Herudover er der karneval på forskellige årstider i forskellige lande i hele Europa.

 

Der er to store karneval i Danmark. Det klart største er i Aalborg og finder sted i periode fra den 15.-23. maj . Karnevalsparaden er altid  lørdag og er en rigtig  spændende oplevelse, idet der er rigtig mange aktive deltagere anslået 25.000. I starten var det meste beboer fra  Aalborg og opland, så blev det mere hele Nordjylland, og nu er der deltagere fra det meste af landet  der går karnevalsparade den dag. Flotte udklædte og i festligt humør er en væsentlig del af paraden. Vi kan levere kostumer til denne kæmpe udklædningsfest som også har Smiffys som sponsor. Alle vore kostumer kan bruges fra vores shop, men vi har i denne kategori udvalgt nogle som er velegnet hvis i er flere der skal klædes ud sammen.. Til et kostume hører tselvfølgelig ilbehør for at gøre kostumet helt  komplet. Vi har under de enkelte kostumer oplistet tilbehørsmuligheder, men du kan også søge i udklædnings tilbehør.

 

Aalborg Karneval bliver større og større for hvert år og mere og mere  populært, hvilket der er en god grund til. Folk elsker at være  klædt ud og det er ikke ofte at man får den mulighed, Et karneval giver dig muligheden for at tage et kostume på og udtrykke dig på lige netop den måde, du ikke normalt ville gør. Så dette er din mulighed for at lave et statement. Kostumet kan også være inspireret af dine interesser, eller et fiktivt univers du er helt betaget af. Karnevals kostumet  kan også bare være en intern joke mellem dig og dine venner. Anyway alle kostumer egner sig til karnevalet. Et karneval kan naturligvis have et tema, man skal holde sig til. Derfor har vi på vores hjemmeside et stor sortiment af tema kostumer inddelt i forskellige emner og årtier. Et karneval kan være for både de små og de voksne. Vi har kostumer til alle aldersgrupper. De kan være alt fra utroligt søde og kære til humoristiske og mindre sobre. De kan alle bruges til det rette karneval.

 

Karnevals Kostumer Mænd

Karnevals Kostumer Kvinder

Karnevals Kostumer Piger

Karnevals Kostumer Drenge