MILITÆR KOSTUMER

Militær kostumer

You are in the Army now som Staus Quo synger - vis din rå side frem og trop op i et militær kostume til temafesten eller Rusturen. 

 

Hos festbutikken har vi væld af flotte militæruniformer. Er det Tom Cruse top gun jagerpilot, eller WW2 soldat, eller er det måske officer du vil være, så har vi i vores sortiment et stort udvalg af militær kostumer både til voksne og børn uanset køn. 

 

 

 


Militær kostumer

Militære uniformer er normalt et standardiseret beklædningstykke, der skal markere bestemte tilhørsforhold og medlemskab af særlige enheder og grupper. Igennem de seneste årtier har uniformerne gennemgået en stor udvikling – fra farverige og detaljerede uniformer i skrigensde rød og blå som var skabt til at udståle fare og gøre fjenden skrækslagen til kamuflage grøn for bedre at falde i med naturen og kunne skjule sig fra fjendens kugler.  Forskellige lande og kulturer bruger uniformer til at genkende og adskille hinanden, og historisk set startede med at forskellige stammer brugte unikke beklædninger og kendetegn for bedre at kunne kende hinanden i kampens hede. For eksempel bar skotterne kilt og de ungarske husarer bar farverig beklædning. Englænderne var kendt som Red Coats for deres skrigende røde jakker som de ifært indtog det meste af verden. Vores udvalg er noget mere moderne og er inspireret af kamuflage, der præger oldaternes hverdagsuniformer i dag. 

 

Der findes mange variationer og udgaver af militær uniformer og kostumer, og vi bringer her et blandet udvalg med forskellige mønstre og designs til Mænd, kvinder og børn. Med et militær kostume er du rimeligt godt kørende, det er bestemt en udklædning, der altid vækker opsigt. Hos Festbutiken finder du et militær kostume, der passer til enhver anledning. Her er både de meget formelle som kaptajns uniformer og de mere frække udgaver. Det skaber altid en særlig stemning, når nogle klæder sig ud i kamuflerede uniformer - og det giver anledning til en snak om militæret. Ønsker du at gøre din udklædning mere unik? Så kombiner med passende og smart tilbehør.

 

Militær kostumerne hitter som aldrig før, og hvis du er vild med Rambo , Eller har Tom Cruze og Top Gun altid været din favorit, så er et militær kostume højst sandsynligt noget for netop dig. Kostumerne er populære til både store og små, samt kvinder og mænd. Hop i kamuflage og bliv klar til at kravle og snige dig rundt i skoven, luske dig inpå fjenden eller selvfølgelig danse til festen som en anden kriger. Holdbarheden på vores kostumer afhænger selvfølgelig af, hvor stor en festabe du er, og hvor vildt du fester igennem. Vi tilbyder et bredt udvalg af militær jkostumer i god kvalitet. En gennemført  militær udklædning gør livet en hel del sjovere. Du skal aldrig mere være kedeligt påklædt til temafesten. Når du handler med os, er du sikker på at få en festlig udklædning, der er gennemført fra top til tå.

Trustpilot