KOSTUMER til KVINDER

Alt i kostumer til kvinder

I Festbutikken har vi mere end 200 forskellige kostumer til kvinder, og de er alle samlet i denne kostumekategori. Det er et godt sted at starte, hvis du endnu ikke ved, hvad du vil klædes ud som - eller du kan bruge siden til at få inspiration til en temafest. Bliver det for meget med alle kostumerne samlet under ét, kan du eventuelt se under menupunktet ’Temafest’, hvor kostumerne er samlet i temaer. Hvis du vil se alle vores kostumer til både mænd, kvinder, børn og voksne, så finder en samlet oversigt over alle kostumer her

 

Alle kostumer til kvinder, du finder her på siden, kan du købe online. Hvis du gerne vil prøve et eller flere af kostumerne, så har du også mulighed for at besøge vores butik på Frederiksberg. Her står vi altid klar til at hjælpe og give råd og vejledning, så du får det helt perfekte kostume med hjem.


Kostumer til kvinder – din mulighed for at ændre udseende på en ny måde

Kostumer er fantastiske fordi at det giver kvinder muligheden for at ændre deres udsende på en anderledes måde, endda helt uden at det virker upassende eller stødende. Og netop fordi at det er så sjovt at klæde sig ud, kommer der flere og flere anledninger til at gøre det. Hen's night eller  polterabend ikke at forglemme, hvor både den kommende brud og deltagere bliver smukseret på en enten underholdende fræk eller måske forførende måde.

 

En overvejelse, inden du vælger dit  kvinde kostume er, hvilken type og personlighed, du gerne vil vise frem. Er det med humor og selvironi, er det med en vis portion alvor – eller er det med streg under det hotte og sexede look, som mange gerne vil, men måske ikke helt tør? Der er ikke andet for end at undersøge mulighederne og finde den rette kostume til kvinder. Blandt de mest søgte kostumer til kvinder er tidstypiske udklædninger fra årtier som for eksempel 80erne eller 60erne, og det er vidt forskellige kvindetyper som for eksempel nonner, hekse og engle eller historiske figurer som Cleopatra, Pocahontas  eller fra musikken som Madonna eller måske marely Monroe måske tyroler Heidi kunne være en mulighed . Mærk efter din mavefornemmelse og vælg så det kostume , som du finder størst tryghed med.

 

Flere og flere traditioner sniger sig ind i Danmark, der ligger op til udklædning. Halloween er ingen undtagelse. Meget elsket af børn er Halloween dog ikke begrænset til børn. Voksne tager højtiden til sig og kvinder klæder sig ud i frække, forførende og ikke mindst skræmmende kostumer. I vores sortiment af kostumer til kvinder finder du mange skræmmende kostumer , der samtidig er halv-erotiske og mystiske.