HEKSEKOSTUME

Heksekostumer

Vi kender alle til hekse og trolde, vi hører om dem fra barnsben i diverse fortællinger og eventyr og alle - selv børn - har deres egen ide om hvordan det perfekte hekse kostume ser ud. Vi har samlet en lang række hekse kostumer, hekse kapper og hekse udklædning iøvrigt så du kan få præcis det hekse kostume du drømmer om. Sorte "farlige" hekse, søde hekse og selv hekse kostumer med strut skørt. Selv børn kan klæde sig ud som hekse. Der er ingen aldersgrænse på heksedragter. Man kan aldrig gå helt galt i byen, når man er klædt ud som heks til en udklædningsfest. Man kan i øvrigt altid tilpasse kostumet og lave sine egne små tweeks og  twists. Du kan f.eks. være en gotisk heks, zombieheks eller en edderkoppeheks. 


 SMINK DIG SOM EN RIGTIG HEKS

 

 

Find et hekse kostume her

Hekse er i de fleste eventyr fortællinger som regelt onde men kan også være gode. En ting er dog sikkert: de har alle magiske og overnaturlige kræfter. Nogen hekse vil gerne lave gode gerninger og hjælpe med små skavanker, elskovseleksir og mange andre sjove ting men der som regel altid et "catch"  Hekse kostumer har altid hittet til temafester og uhyggelig højtider. Det er en af de klassiske udklædninger, der har været populære siden gammel tid. Det skyldes den overnaturlige og magiske forbindelse, der giver frit spillerum for fantasien.

 

Når du vælger at klæde dig ud som heks får du et sikkert og populært kostume. Du kan nemlig style og personliggøre dit udklædningstøj med detaljer, der giver kant. Du bestemmer derfor selv om, du er den smukke og elegante heks eller den væmmelige og ækle type.  De klassiske kendetegn hos heksen er selvfølgelig den den spidse hat, en kroget næse, ækle vorter, meget lange negle og en kost at flyve af sted på. Hvis ikke du har det kan i forvejen så prøve et kostume.

 

Mange børn elsker de fantasifulde udklædninger, der giver plads til magi og trolddom. Vi tilbyder både de klassiske i sort og nyere fortolkninger i flotte farver.. Du finder med sikkerhed et flot eller uhyggeligt kostume hos os, og du finder selvfølgelig også masser af udstyr til din hekse udklædning. Selv de kedeligste og pæneste typer, kan blive en skræmmende og ækel heks, der bliver klar til at skræmme hele nabolaget. De fleste elsker nemlig et godt gys og en lille forskrækkelse, når det er på venskabelig vis.

Zombier

Vampyrer

Killer Clowns

Djævel Kostumer