Rabat koder

Rabatter og bonuskoder

Hos festbutikken.dk bruges der i enkelte tilfælde bonuskoder, som udløser rabat. Har du en gyldig rabatkode, taster du den ind i forbindelse med din bestilling, og du kan indtaste koden i ”kurven” eller på ”bestillingssiden”. Så kan du se, hvad rabatten udgør i kroner og øre før endelig godkendelse/betaling. Rabatter gives udelukkende på varekøb og ALDRIG på fragt.

Volumenrabat
Udover kampagnerabatter gives der også volumenrabatter i forbindelse med køb af større mængder. Står du og skal købe stort ind, skal planlægge et event eller bestille mange af den samme vare, er du altid velkommen til at kontakte os. Ved større mængder forstår  vi 2500 kr eller større.

Rabataftale
Vi har også mulighed for at indgå egentlige rabataftaler, som løber over længere tid. Rabataftaler er typisk noget, vi indgår med Eventbureauer, Danseskoler og andre typer af virksomheder og organisationer som løbende har et behov for kostumer, udklædning, pynt & dekoration.

Er du interesseret i volumenrabat eller en løbende rabataftale, så kontakt kundeservice på kundeservice@festbutikken.dk for at høre om vi kan gøre noget for dig.  Alle aftaler om rabat er eksklusive og personlige og må ikke deles med andre. Festbutikken.dk forbeholder sig ret til at ophæve indgåede aftaler om rabat med øjeblikkeligt varsel ved misbrug eller mistanke om misbrug - herunder deling af rabatkoder på diverse online fora og kupon-sider.

 

FESTBUTIKKEN ApS

CVR nr.:37898260
Vallensbækvej 20A. - 2605 Brøndby 
E-mail: kundeservice@festbutikken.dk 
Telefonnummer: 26 21 21 17

 

Trustpilot
Trustpilot