Rabat koder

Rabatter og bonuskoder

www.festbutikken.dk bruges bonuskoder, som udløser rabat. Har du en gyldig rabatkode, taster du den ind i forbindelse med bestilling, og du kan indtaste koden i ”kurven” eller på ”bestillingssiden”. Så kan du se, hvad rabatten udgør i kroner og øre før endelig godkendelse/betaling. Rabatter gives udelukkende på varekøb og ALDRIG på fragt.

 

Volumenrabat
Udover kampagnerabatter gives der også volumenrabatter i forbindelse med køb af større mængder. Står du og skal købe stort ind, skal planlægge et event eller bestille mange af den samme vare, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Rabataftale
Vi har også mulighed for at indgå egentlige rabataftaler, som løber over længere tid. Rabataftaler er typisk noget, vi indgår med Eventbureauer, Danseskoler og andre typer af virksomheder og organisationer som løbende har et behov for kostumer, udklædning, pynt & dekoration.

Er du interesseret i volumenrabat eller en løbende rabataftale, så kontakt kundeservice på kundeservice@festbutikken eller ring på telefon 26212117  for at høre om vi kan gøre noget for dig.  Alle aftaler om rabat er eksklusive og personlige og må ikke deles med andre. Festtema.dk forbeholder sig ret til at ophæve indgåede aftaler om rabat med øjeblikkeligt varsel ved misbrug eller mistanke om misbrug - herunder deling af rabatkoder på diverse online fora og kupon-sider.

 

FESTBUTIKKEN ApS

CVR nr.:37898260
Smallegade 34, 2000 Frederiksberg. 
E-mail: kundeservice@festbutikken.dk 
Telefonnummer: 26 21 21 17 - hverdage 10.00-17.00

Trustpilot