KOSTUMER KVINDER

Halloween kostumer til Kvinder 

 

Halloween er en af de få lejligheder til at klæde sig ud i andre typer kostumer, end man ellers er vant til som kvinde fra kostumefester og Jul. Med halloween er der kaldt til "messe for de døde" i fantastiske kvinde kostumer som vampyr eller zombie. Det kan hurtigt vende op og ned på det billede af dig, som dine venner, medstuderende eller kolleger måske har af dig. I USA er Halloween en mulighed man har for at optræde fuldstændig uden hæmninger og med blod og sår i hele ansigtet.

 

Halloween er jo de dødes fest, og derfor er kostumerne til den mere bizarre del, hvor man for eksempel kan vælge at portrættere en Zombie brud, blodtørstig vampyrond heks eller et uhyggeligt skelet – alt efter temperament.

 

I Festbutikken har vi masser af halloween kostumer til kvinder. Skal du være heks, trold eller måske en zombie skolepige, ja så har vi halloween kostumet. Det er ofte udstyret der giver den sidste finish så husk også at se på vores mange halloween masker og parykker eller måske vores kontaktlinser.


Halloween kostumer til kvinder

Vil være rædselsvækkende eller sexet med disse fantasktiske  halloween kostumer til kvinder! Forbered dig på den mest skræmmende nat på året. Festbuitkken har Halloween kostumer lavet specielt til kvinder. Hvis du kan lide klassisk Halloween-tøj som hekse eller vampyrer, finder du disse ksotumer hos Festbutikken det har det største katalog af Halloween kostumer til kvinder og store piger. Vi har også de mest sexede Halloween kostumer, så dit kostume fbehøver ikke kun at fylde folk med  frygt.

 

Hvis du kan lide at være den slemme pige fra en af de mange film, vil du her være i stand til at omdanne dig selv til den ofte misforståede skurk. Dette  kan evt gøres med et Maleficent kostume (Snehvides stedmor) Cruella de vil fra 101 dalmatiner eller Harley Quinn Jokerns hjælper. Hvis du har mere er til romantik, er der ikke noget bedre end et Bad Girl Halloween-outfit til damer, det mexicanske kranie fra Day of the Dead. Det siger sig selv, at de mest skræmmende monstre og legender er kommet fra gyser film. Ud af alle disse finder du et kvinde kostume fra vores katalog: Freddy Krueger, Jason fra fredag ​​den 13 Sally fra The Nightmare Before Christmas eller selve Corpse Bride alt i specielle versioner lavet til kvinder. Vælg dit Halloween kostume og skræm dem til døden!

 

 

 

Zombier

Vampyrer

Killer Clowns

Djævel Kostumer

 

Halloween er en amerikansk tradition, og det er en festlige højtid, hvor folk klæder sig ud i skræmmende udklædninger. Halloween stammer oprindeligt fra Skotland og Irland, hvor det oprindeligt var en form for høstfest hvorfor den orange farve indgår i mange af kostumerne og pyntet. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og rigtigt mange danskere har taget den til sig.

 

Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: "Slik eller ballade!". Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne - og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op. Du kan skabe den perfekte Halloween med vores festlige udvalg af kostumer og pynt

Tilbud
Nyheder
Hawaii
Trustpilot