PIRAT KOSTUMER

Piratkostumer og tilbehør

Skal du til temafest, hvor temaet er sørøvere og pirater? Så har vi alt, hvad du skal bruge til at du kan iklæde dig et rigtig pirat kostume eller pirat udklædning hvor du kan gå hele planken! Vi fører drabelige pirat kostumer til mænd og elegante pirat kostumer til kvinder, og selvfølgelig har vi også en masse tilbehør og udstyr og pirat udklædning til børn. Så uanset om du skal bruge et helt pirat kostume med alt tilbehør, eller bare står og mangler et træben eller klap for øjet for at fuldende dit look, så har vi det. Find dit seje Sørøver kostume her hos os eller i en af vores butikker. Så velkomme til vores flotte kategori med pirat kostumer mænd og pirat kostumer kvinder og børn. 

preload spinner

Pirat kostume  

Har du altid haft en drøm at sejle de syv verdenshave tyndt og plyndre alle skibe på din vej? Så har du muligheden med et fedt pirat kostume fra Festbutiken. Vi har i denne kategoriet kæmpestort udvalg af pirat kostumer. Her kan du finde dit seje eller måske elegante pirat kostume kvinde. Dit drabelige pirat kostume mænd og vi har selvfølgelig også alt de sørøver udklædning børn du kan tænke dig, ja vi har alt til dem som vil  være pirater for en dag. Træk i et pirat kostume og find din indre kaptajn Jack Sparrow frem, Kombiner dit seje pirat udklædning med noget smart udstyr som et kompas, en kikkert, der kan fuldende dit look som en farlig pirat. Vi har alt hvad hjertet kan begære for en rigtig pirat, som kan sættes sammen med dit pirat kostume. Skal det være en farlig og skarp klo,en klap for øjet eller bare en pistol. Vi har et bredt udvalg af hvad der kan findes under pirat tilbehør som kan gøre dit pirat kostume endnu mere flot og realistisk.

Danmarks støreste udvalg af pirat kostume og sørøver udklædning

Hvis du er inviteret til kostumefest eller temafest er du på sikker grund, når du møder op i et pirat kostume. Vi har både pirat kostume mand og pirat kostume kvinde i mange flotte varianter. Med en pirat udklædning har du nemlig alle muligheder for at tiltrække dig positiv opmærksomhed. Tænk blot på det antal muligheder, som piraten og sørøveren har for at skabe sin egen karakter: Klap for øjet, træben, kikkert, sabler og sværd, tatoverede dødningehoveder, imponerende hatte, pistoler i brede bælter, langt hår under tørklæder om hovedet, lækre lange støvler og kulørte gevandter i det hele taget. Og glem nu ikke den hele flaske rom. Der skal sidde fastspændt på bæltet eller i en stor lomme i jakken! Et pirat kostume eller sørøver kostume er ren nostalgi når det drejer sig om at kunne føre sig frem til festen. For kvinderne er der også masser af muligheder for at klæde sig frækt i et pirat kostume kvinde med udfordrende stramtsiddende sorte læderbukser eller leggings, flagrende hvide skjorter eller frække nederdele og med lange sorte læderstøvler på fødderne og et godt stykke op af benene. Der er vist ingen grund til at sige, at du som kvindelig sørøver ikke har gode muligheder for at tiltrække dig opmærksomhed og skille dig ud til kostumefester overalt: Det kan være sexet som bare pokker! Hvis du er mand og skal vælge et pirat kostume mand så har du også et stort udvalg af pirat kostumer at vælge mellem. Vi har en pirat kostume mand som Jack Sparrow eller pirat kostume mand som Kaptajn Klo. Eller måske en helt tredje af vores mange pirat kostume mand kostumer.

 

Trustpilot
Trustpilot