ST PATRICK'S DAY

Sankt Patricks dag

Leder du efter et grønt Sankt Patricks dag kostume? Hos Festbutikken.dk finder du et stort udvalg af grønne kostumer, der er inspireret af den irske højtid. På engelsk hedder dagen Saint Patrick's Day og forkortet St. Patrick's Day i USA Paddie Day. På dansk går højtiden under navnet Sankt Patricks dag, eller forkortet Skt. Patricks dag, der fejres hvert år d. 17. marts. Det er den irkse nationaldag, der afholdes til ære for den Sankt Patrick, der døde d. 17 marts 461. På dagen er mange iklædt grønt tøj, men det er bestemt også populært at klæde sig ud som den sagnomspundende leprechaun. I denne kategori finder du et flot udvalg af kostumer til Sankt Patricks dag så du er kalr til en irske pub.


{{amount}}

Skt. Patricks Day

Sankt Patricks dag, forkortet Skt. Patricks dag, er den Irske nationaldag og afholdes den 17. Marts. Dagen er en helligdag i Irland, hvor mange butikker, banker osv. er lukket men holdes også isæri USA hvor der bor mange af irsk oprindelse.

 

Sankt Patrick er Irlands Skytshelgen, og han regnes for at have indført katolismen i Irlan  så tidligt som i det 5. århundrede. Han døde 17 marts 461, og siden er denne dato blevet en nationaldag i irland. På Skt. Patricks dag mødes irere overalt i verden og fester med øl og musik. Dette sker ofte på irske pubs, der efterhånden er at finde over det meste af verden. Mange steder afholdes der parader, hvor deltagerne er klædt i grønt og orange som et symbol på Irland.

 

Skt. Patricks Day fejres med musik og øl. Mange Irere klæder sig gerne ud som sjove Leprechauns. I denne kategori finder du Skt. Patricks Day inspirerede kostumer og tilbehør til både mænd og kvinder! Vær med til at fejre denne festlige dag i stor stil. Det bliver med garanti en sjov og meget grøn Paddy day !