ST. PATRICK'S DAY

St. Patricks day

Leder du efter et grønt Sankt Patricks dag kostume? Hos Festbutikken.dk finder du et stort udvalg af grønne kostumer, der er inspireret af den irske højtid. På engelsk hedder dagen Saint Patrick's Day og forkortet St. Patrick's Day i USA Paddie Day. På dansk går højtiden under navnet Sankt Patricks dag, eller forkortet Skt. Patricks dag, der fejres hvert år d. 17. marts. Det er den irkse nationaldag, der afholdes til ære for den Sankt Patrick, der døde d. 17 marts 461. På dagen er mange iklædt grønt tøj, men det er bestemt også populært at klæde sig ud som den sagnomspundende leprechaun. I denne kategori finder du et flot udvalg af kostumer til Sankt Patricks dag så du er kalr til en irske pub.

preload spinner

Skt. Patricks Day hvornår er det?

Sankt Patricks dag, forkortet Skt. Patricks dag, er den Irske nationaldag og afholdes den 17. Marts.  St. Patricks Day er en irsk nationaldag, der har bredt sig til mange andre lande også. Sankt Patrick er Irlands skytshelgen, og den dag han døde, nemlig d. 17 marts, kendes i dag verden over som St. Patricks Day. Dagen er især kendetegnet ved brugen af firkløvere og grønt tøj. Dagen er en helligdag i Irland, hvor mange butikker, banker osv. er lukket men holdes også isæri USA hvor der bor mange af irsk oprindelse-

Sankt Patriksday hvorfor?

Sankt Patrick er Irlands Skytshelgen, og han regnes for at have indført katolismen i Irland så tidligt som i det 5. århundrede. Han døde 17 marts 461, og siden er denne dato blevet en nationaldag i irland. På Skt. Patricks dag mødes irere overalt i verden og fester med øl og musik. Dette sker ofte på irske pubs, der efterhånden er at finde over det meste af verden. Mange steder afholdes der parader, hvor deltagerne er klædt i grønt og orange som et symbol på Irland.

Hvordan holder man en rigtig Paddy Day?

Skt. Patricks Day fejres med musik og øl. Mange Irere klæder sig gerne ud som sjove Leprechauns. I denne kategori finder du Skt. Patricks Day inspirerede kostumer og tilbehør til både mænd og kvinder! Vær med til at fejre denne festlige dag i stor stil. Det bliver med garanti en sjov og meget grøn Paddy day !

Find dit St. Patricks Day kostume hos os

Derfor er der også rig mulighed for at bruge dagen som en god anledning til at klæde sig flot og gennemført ud. Og heldigvis er du endt op på den rette hjemmeside hvad angår kostumer og udklædning. Hos Festli.dk kan du nemlig finde smukke St. Patricks Day kostumer til både mænd og kvinder. Hvad enten du er mand eller kvinde, barn eller voksen, kan du finde dit nye St. Patricks Day kostume hos os. Vi har nemlig et stort udvalg af flotte kostumer, der passer perfekt til fejringen af denne specielle dag. Hos os kan du både finde fulde kostumer og enkelte udklædningsdele, som du kan sammensætte, som du har lyst til. Find altså dit nye St. Patricks Day kostume hos os allerede i dag, uanset hvem du er, og hvad du søger.

Hurtig og nem levering af kostumer

Nærmer St. Patricks Day sig? Og har du stadig ikke noget kostume til udklædningsfesten? Så behøver du ikke fortvivle endnu. Når du handler hos os, er en af dine fordele nemlig, at vi har sørget for hurtig og nem levering af dine kostumer. På den vis kan du købe et kostume hos os, selvom du ikke er ude i så god tid, som du kunne have ønsket dig. Mangler du et kostume til den irske nationaldag, er det bare om at komme i gang med at tjekke vores mange flotte muligheder lidt grundigere ud.

 

Trustpilot
Trustpilot