OKTOBERFESTTØJ OG PYNT

OKtoberfest Temafest

Bliv klar til oktoberfest med festlige oktoberfest kostumer, udstyr og oktoberfest kjoler og lederhosen fra Festbtuikken. Oktoberfesten er gennem årene blevet større og større. Det ses også i Danmark, hvor flere byer afholder store fester med tysk tyroler tema i september og oktober måned. Her er højt humør og ikke mindst masser af øl på menuen.  Hos Festbutikken har vi masser af oktoberfest kostumer og pynt til oktoberfest . Vi har oktoberfest kostumer som tyroler, lederhosen, oktoberfest kjoler og oktoberfest pynt. Her er øl, fest & farver, tyrolermusik, storbarmede piger i centrum. Vi har lederhosen i mange kvaliteter herunder ægte tyske lederhosen. Endelig har vi  "Heidi'er" i adskillige udgaver - samt masser af tilbehør til din oktoberfest, tyrolerfest eller tyske Beerfest.

 

Vi har delt  oktoberfest temaet op i flere underkategorier, så du nemmere finder lige præcis det du mangler. De to mest populære er lederhosen  til mænd, der giver det helt rette tyroler look og tyrolerkjoler, der både er sexede og festlige. For at kunne gøre festen festligere og mere gennemført har Festbutikken også et stort udvalg af tilbehør til oktoberfest temaet. I kan få  oktoberfest guirlander, vægtæpper, skilte, drikkekrus, servietter, bordduge, balloner og mange andre produkter, som kan gøre tyrolerfesten til et hit og en mindeværdig begivenhed. Mange af tingene er i en kvalitet, der kan bruges både ude og inde og kan holde til mange fester- Er du en af de mange som tager til oktoberfest i Tyskland eller skal du holde en selv? I denne kategori finder du alt, hvad der skal til for at gennemføre oktoberfesten. Lige fra festlige oktoberfest kostumer og tilbehør til oktoberfest dekorationer og pynt - du kan finde flere karnevalskostumer her

 

 


{{amount}}

Oktoberfest er verdens største Volksfest (øl festival og selskabslege). Oktoberfest afholdes hvert år i München i Bayern i Sydtyskland. Det er en 16- til 18-dages lang folkefest som løber fra midten eller slutningen af ​​september til den første weekend i oktober. Oktoberfesten besøges hvert år af mere end 6 millioner mennesker fra hele verden. Lokalt kaldes det Theresienwiese  efter navnet på markedspladsen, Theresienwiese hvor det afholdes.

 

Oktoberfest er en vigtig del af bayersk kultur, og er blevet afholdt siden 1810. Oktoberfest afholdes nu i store dele af verdene efter den oprindelige München begivenhed.

 

Under arrangementet, bliver der konsumereret utrolige mængder af øl. I løbet af 16-dages festival i 2013, for eksempel, blev 7,7 millioner liter øl serveret  sammen med en bred vifte af traditionelle fødevarer, herunder Hendl (stege kylling), Schweinebraten (flæskesteg), Schweinshaxe (grillet skinke hock), Steckerlfisch (grillet fisk på en pind), Wurstl (pølser) alongwith Brezen (saltkringler), Dumplings (kartoffel eller brød dumplings), Käsespätzle (ost nudler), Reiberdatschi (kartoffel pandekager), Sauerkraut eller Rotkohl / Blaukraut (rødkål) alongwith Sådanne bayerske delikatesser som Obatzda (en krydret ost-smør spread) og Weisswurst (en hvid pølse) .

 

München Oktoberfest fandt oprindeligt sted i perioden 16.-dage fører op til første søndag i oktober. I 1994 blev denne mangeårige tradition  ændret som reaktion på den tyske genforening.