TYROLER HATTE & PARYKKER

preload spinner

Tyrolerhatte

Har du valgt udklædning som ægte tyroler? Så overvej at supplere med en flot tyrolerhat, som matcher din udklædning. Vi har de klassiske tyrolerhatte, som kendes fra de store oktoberfester i Sydtyskland. Du kan også vælge særlige typer af tyrolerhatte, som de fleste nok ikke har set før. Vælg fx blandt tyrolerhatte, som er formet som et stort krus øl eller den blåternede cylinderformede tyrolerhat. Eller måske en tyrolerhat med ølholder. Med dette udvalg kan du glæde dig til den næste oktoberfest. Skal du til tyrolerfest og mangler du en tyrolerhat, så kik her og find filthatte og andre tyrolerhatte til Oktoberfest. Vi har mere end 15 forskellige tyrolerhatte og selvfølgelig lige netop tyrolerhatten du står og mangler: vælg blot bland de Klassiske Tyrolerhatte, mini tyrolerhat, ternet tyrolerhat og tyrolerhatte som er sjove eller endda fjollede tyrolerhatte.

Tyrolerhatte til oktoberfest

Du burde købe dig en tyrolerhat’. Sådan lød et dansk slagerhit fra 1970’erne med Jonny Reimer, Det er en sang, som mange stadig synger med på den dag i dag og her vil vi gerne give dig muligheden. For der er da noget nærmest magisk over den for mange noget fjollede hat, der er symbol på tyrolerfester og oktoberfest. I det hele taget fester, hvor man ikke tager sig selv alt for alvorligt, men til gengæld sætter samvær og fællesskab og ikke mindst øl øverst på ønskelisten. Til en rigtig tyrolerhat hører udover et stort glas øl naturligvis et flot tyrolerkostume. I Festbutikken har vi tyrolertøj til både kvinder og mænd, som man kan iklæde sig  alt efter temperament. På tyrolerhatten skal der gerne sættes en påfuglefjer eller i det mindste en form for fjer, for det gør man på en ægte tyrolerhat, Tyrolerhatte kommer oftest er i grøn filt, men som også kan være i brunlige eller grålige nyance. Hatten bæres flot sammen med både en tyrolerkjole eller en af vores flotte sæt lederhosen.

Tyrolerhatte er virkelig sjov udklædning

Mange tror nok, at hatten kun er for mænd, men kvinder kan jo sagtens tage den på, for det yder både damen og hatten retfærdighed med den lidt overraskende og lidt frække kombination. Uanset om det er en kvinde eller mande iklæder sig det øvrige tyrolertøj, så er scenen sat med hatten, der udstråler uhøjtidelig fest og party med øl eller drinks i hånden.

Se alt vores oktoberfesttøj her er du på jagt efter dirndl kjoler så se vores dirndl 

Trustpilot
Trustpilot