PYNT TIL BRYLLUP

Bordpynt til en flot bryllupsfest

Et bryllup skal fejres med stil og elegance. Derfor er borddækningen og bordpynten til bryllup en vigtig del af festen. Du kan vælge at dække bordet med de farver I bedst kan lide, eventuelt kombineret med bryllupsbordpynt der passer til årstiden. Når I skal finde den helt rigtige pynt til bordet, så skal det hele helst passe sammen – både med resten af festpynten, med invitationerne og selvfølgelig med selve festtemaet. Festbutikken sælger bordpynt i god kvalitet, hvilket betyder at du får det smukkeste bord som overhovedet muligt. Du skal vælge de rigtige servietter der skal ligge ovenpå din papirdug, måske en smuk bordløber, og så finde det helt perfekte bordkort, der flot anviser hvor folk skal sidde under middagen.

preload spinner

Gør festen personlig med bordpynt til bryllup

Der er meget forskelligt bordpynt til bryllup at vælge imellem, når du skal vælge pynt til dit bryllup. Det er let at blive overvældet af de mange valgmuligheder! På den anden side giver det jo også mulighed for, at du kan pynte bordet lige præcis som du havde forstillet dig.  Når du skal udvælge hvilket bordpynt til Jeres bryllup du ønsker at bruge, så er der en række ting, du bør have i mente. Det vigtigste er selvfølgelig hvilket tema Jeres bryllup har, og hvilke farvenuancer der passer til dette tema. Det kan have stor betydning for hvilken bordpynt der vil klæde bordet. Hvid, Pastelfarver og lyserøde nuancer vil f.eks. passe godt til en mere feminin stil, mens en mere maskulin stil vil passe bedst sammen med enkel bordpynt i lidt mørkere nuancer. Det er fantastisk når gæsterne kan genkende hvilket par de er til bryllup hos igennem farvernes stemning. En bryllupsfest er en personlig fest som helst skal afspejle brudeparret – så husk endelig at få noget bryllupspynt på borde, som I selv kan lide og kom gerne Jeres helt eget personlige præg på dekorationen. Det vil både kunne ses og blive bemærket, at I har fulgt jeres mavefornemmelser i forhold til bordpynt til netop Jeres bryllup. Hvis I gerne vil se nærmere på noget forskelligt bordpynt, så er det en oplagt mulighed at besøge en af vores fysiske butikker. Måske bliver du inspireret til andre farve muligheder,  som ikke lige lå først i dine tanker, men som også er smukke og romantiske. Det er ofte rart med lidt inspiration, og så er der jo en mulighed for at købe de ting du ser med det samme.

Hvad skal du huske af bordpynt?

Som nævnt er der rigtig mange festartikler at vælge imellem når det kommer til bordpynt til bryllup. Du bør dog straks  i gang med at finde:
● Servietter bryllup

● Duge bryllup

● Glas, tallerkener, bestik og andet service

● Bordkort bryllup
● Stearinlys og holdere
 

Ovenstående er blot et par eksempler på de artikler og bordpynt til bryllup som er de mest gengse. Der er et hav af muligheder, så hvis du har noget specifik i tankerne, så er der uden tvivl mulighed for at finde det blandt de mange kategorier vi har.

 

Trustpilot
Trustpilot