SPIDERMAN FØDSELSDAG

Spiderman Fødselsdagsfest

Superhelten, der i sin kamp mod det onde kommer frem, hvor andre må give op. Med sit fantastiske våben og værktøj, klatrer spiderman let på lodrettet vægge og klarer farlige forbrydere. Dæk spiderman fødselsdagsbordet med det flotte engangsservice og supplér med mad og drikke. Her træder gæsterne ind i en verden hvor det onde må bekæmpes med ethvert middel, men hvor alle kan føle sig trygge. Med så mange superhelte ved samme bord kan det ikke gå galt. Dette er børnefødselsdagen, hvor I ikke behøver støve af, før det hele starter! Spindelvæv får blot gæsterne til at føle sig endnu mere hjemme!

preload spinner

Spiderman Børnefødselsdag

Spider-man er en af de største superhelte fra Marvel Comics. Spiderman optræder både i film, tegnefilm, spil, på tøj og som legetøj. Spiderman, eller Peter Parker, som han hedder når ikke han har Spiderman kostumet har overmenneskelige styrker og evnen til at klatre på vægge. Derudover har han to net skydere med en syntetisk edderkoppespind, han selv har opfundet. Nu kan du også invitere Spiderman med til din helt egen Spiderman børnefest.

Hvordan laver man en Spiderman kage ?

Ja det er faktisk ikke så svært. Se disse videoer om spidermand kager og få inspiration. En spiderman kage vil uden tvivl skabe god stemning til din spiderman temafødselsdag

 

 

 

Superhelte fødselsdag med Spiderman

Allle drenge har en favorit superhelt og Spiderman er en af de mest populære superhelte. Pynt op til din næste børnefødselsdag med vores populære Spiderman tema og omdan stuen til et sandt helteunivers, hvor det mest naturlige i verden er at komme fra den ene ende til den anden ved at klatre på væggene. Spiderman temaet til børnefødselsdagen indeholder tallerkner, krus, dug, servietter og konfetti til en gennemført Spiderman borddækning. Gør bordet endnu festligere med flotte sugerør og farverige popcornbægre. Skab den ultimative Spiderman stemning med pynt i farverne rød, blå og gul. Brug blandt andet vores Spiderman swirls, Spiderman fødselsdagsguirlande og Spiderman balloner for at skabe det perfekte helteunivers.

Trustpilot
Trustpilot