FROST

Frost - Frozen fødelsedag

Disneys fantastiske blockbuster Frost (Frozen) er allerede blevet en klassiker og en favorit blandt mange børn. Filmen havde premiere i 2013 og fortæller historien om Anna og Elsa og deres gribende skæbne. Hos Festbutikken finder du alt det, du har brug for at lave din egen magiske Frost-børnefest. "Do you want to build a Snowman?"

preload spinner

Frozen Fødselsdag tema

Har du en lille pige der skal holde pigefødselsdag, så er du kommet til det helt rette sted! Her hos Festbutikken har vi bordpynt og festartikler med de to smukke prinsess søstre Elsa og Anna og deres mange venner fra Frozen eller Frost som filmen hedder på dansk. Pynt op til et brag af en fest for din lille pige og lad hende og vhenders eninder føle sig som prinsesser for en dag. Vores Frozen festartikler vil ikke efterlade nogen ude i kulden! Bryd isen med en borddækning fyldt med Disney frost tema, der inkluderer både servietter, krus, bannere, pinata og meget mere. Giv de små piger en tiara på og de vil føle sig som rigte prinsesser fra filmen Husk også at købe Olav pinata som en sjov aktiivitet.

Frost fødselsdagskager

 

Skal du dekorere en frost fødselsdagskage??

 

Se hvordan du laver en flort Froxen fødselsdagskage. Imponer fødseldags pigen med en flot kage fra frozen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olaf Kage Frozen

Børnenes yndlingsfigur fra Frozen filmen, Olaf, som vil gøre enhver fest og frost fødselsdag til noget særligt. Fødselsdagsbarnet vil elske at fejre sin frost fødselsdag med den lille sjove og festlige Olaf fra Frozen og vi har tallerkener, kopper, servietter, invitationer og meget andet med Disney Frozen Olaf. En Frozen Olaf fødselsdag vil være både farverig og skabe glæde til din børnefødselsdag.

 

Lær at lave en flot Olaf kage til pige fødselsdag

 

 

 

 

 

 

 

Frozen fest

Alle dine yndlingsfigurer fra Frozen vil gøre enhver fest og børnefødselsdag til noget særligt. Fødselsdagsbarnet vil elske at fejre hendes fødselsdag med Olaf, Anna og Elsa og vi har tallerkener, kopper, servietter og invitationer med Disneys Frozen design. Tilføj dit festbord med engangsservice fra vores store udvalg af ensfarvet plast service. Her kan du købe alt til din frozen fest og frozen fødselsdag. Vi har samlet alt et sted til din frozen fest. Se mere i vores spændende udvalg af frozen festartikler til din frozen fødselsdag.

Frost fødselsdag

En frozen fødselsdag er et sikkert hit hos pigerne som elsker Disney. Her er samlet alt hvad du skal bruge af Frozen festartikler til din frost fødselsdag. Her er alt i frost bordpynt, borddækning, pynt og tilbehør så I kan få den mest eventyrlige frost fødselsdag til jeres pige fødselsdag.

Trustpilot
Trustpilot