Returpolitik

FESTBUTIKKEN ApS

CVR nr.:37898260
Smallegade 34, 2000 Frederiksberg. 
E-mail: kundeservice@festbutikken.dk 
Telefonnummer: 26 21 21 17 - hverdage 10.00-17.00

 

 

Returpolitik

 

Fortrydelsesfristen for forbrugeren (gælder ikke erhverv) udløber 14 dage efter den dag du;

a) Har modtaget din vare. Eller har været lagt til afhentning i 7 dage.

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele


Du skal senest 14 dage fra modtagelsen af varen give os besked på kundeservice@festbutikken.dk om at du ønsker at returnere varen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den på mail eller alternativt vedlægge varen du returnere. Du finder formularen under "retur"  eller i dette link.

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Ved manglende afhentning af vare og efterfølgende returnering og fortrydelse pålægger GLS og PostNord et gebyr på 75kr hvilket vil bliver modregnet i det beløb.vi refundere.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

 

Bemærk, at har du opnået gratis fragt og returnere en del af købet, således at du nu er under beløbsgrænsen vil der blive pålagt fragt på den første del af købet.

 

Ej Afhentet Pakkeri pakkeshop

Vælger du ikke at afhente din pakke i pakkeshoppen pålægger vi et gebyr for uafhentet pakker på 50 kr som dækker vores betaling til GLS og PostNord for returnering. Hvis du ønsker at pakken fremsendes igen, pålægges der normalt fragt.

 

Ej Afhentet Pakker Butikken

Afhenter du ikke din pakke i butikken pålægger vi et gebyr på 35 kr hvis de senere aflyser.din ordre.

Varer undtaget fortrydelsesretten

 

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet  efter forbrugerens specifikationer og / eller har fået et tydeligt personligt præg. 
  2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt, Du mister din fortrydelsesret, hvis; - du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret. 

  3. gælder ikke erhverv

Returnering

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 

returlabel

Du kan rekvirere en label til PostNord  eller GLS ved at skrive returlabel i søgefeltet . Vores forsendelseaftale med PostNord gør, at du sparer op til 40% ved at benytte vores returrabat. Du finde returlablen ved at skrive returlable i søgefeltet eller her så sender vi den på mail. Du vil modtage lablen indenfor 3 dage. Du skal betale for returlablen. Du kan selv printe retulablen elles kan det gøres i pakkeboksen. 

 

Bemærk! Varer der returneres uden porto eller på efterkrav, nægtes modtagelse. 
​​​​​

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.  

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.  For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
  

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.


Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede.

Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Festbutikken ApS
Smallegede 34
2000 Frederiksberg

Trustpilot