Returpolitik

Returpolitik

Fortrydelsesfristen for forbrugeren (gælder ikke erhverv) udløber 14 dage efter den dag du;

  1. Har modtaget din vare
  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele


Du skal senest 14 dage efter modtagelsen af varen give os besked på kundeservice@festbutikken.dk at du ønsker at returnere. Brug gerne fomularen i retur fomular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Vi opfordrer til, at du inden returnering kontakter os på kundeservice@festbutikken.dk eller tlf.: 26 21 21 17, for at få at vide, hvordan varen skal returneres. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du i dette link 

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.  Ved manglende afhentning af vare og efterfølgende returnering og fortrydelse PostNord et gebyr på 75kr hvilket vil bliver modregnet i det returnerede beløb.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:  

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,  
  2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,   Du mister din fortrydelsesret, hvis; - du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret. 
  3. gælder ikke erhverv

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 

Du kan rekvirere en label til PostNord eller GLS ved at skrive returlabel i søgefeltet Vores forsendelseaftale med PostNord  og GLS gør, at du sparer op til 40%  ved at benytte vores returrabat. Når varen er ankommet til os, vil du modtage en mail, hvori du får besked om den videre proces i forbindelse med behandlingen af fortrydelse. Du finde returlablen ved at skrive returlable i søge feltet så sender vi den på mail. Du skal betale for returlablen.Husk at krydse "afhentning i butikken" af. Du kan selv prine retulablen elles kan det gøres i pakkeboksen. 

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.  

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.  For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende;   


Bemærk! Varer der returneres uden porto eller på efterkrav, nægtes modtagelse. 

  

Tilbagebetaling af købsbeløbet Inden 14 dage
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder  dog senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.  

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:  

 

Festbutikken ApS,

Smallegade 34,

2000 Frederiksberg

Har du benyttet returlabel betalt af os, vil der ske modregning for dette beløb inden udbetaling.   
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.  Tilbagebetaling af købsbeløbet sker via tilbageførsel til det ved købet benyttede betalingskort..

Trustpilot