DJÆVEL KOSTUMER

DJÆVLEKOSTUMER

Tid til Halloweenfest eller er der bare en djævel gemt i dig. Vi dømmer dig ikke. Djævlekostumer er et af de mest klassiske alternativer, når det kommer til Halloween kostumer. Djævlen eller Lucifer som djævlen ofte er kaldt var ifølge kirken en engel der blev forvist og faldt ned fra himlen. Hvis du kan genkende dette bør du helt sikkert være Djævel.

Klæder man sig ud som djævel, skiller man sig minsandten ud til udklædningsfesten ikke mindst det knaldrøde kostume.  Her i kategorien kan du finde de forskellige varianter af vores elskede  djævel kostumer og djævlekjole. Finde en væmmelig lille trefork, der fuldender looket.

 


Smik dig som djævlen selv

 

 

For satan find dit nye djævle kostume her

Djævlen, Satan eller Lucifer ja kært barn har mange navne eller hvad. Fælles er at de hører til i Helvede eller et tilsvarende ubehageligt og farligt sted, hvor kun de mest skumle og onde bor. Helvede bliver ofte afbilledet som et meget mørkt, varmt, rødglødende og flammende sted, hvor der bestemt ikke er rart  at opholde sig. Derfor er djævel kostumer altid røde og mørke.

 

Djævlen leder hele tiden efter svage sjæle, som han kan lokke i forderv og ned i Helvedets flammer og djevelen er den evige modstander til det gode og gud. Djævlen er også kendt for en dramatisk personlighed, hvilekt det græske navn Diabolos hentyder til og betyder faktisk bagvaskelse, bagtaleri eller falsk. Djævlen er kendt for at friste selv de bedste mennesker. Hvis du ønsker at luske lidt omkring i en skummel udklædning, så skal du afgjort vælge et djævle kostume. Djævel kostummer findes også i mere sexede og endda nuttet.

 

Zombier

Vampyrer

Killer Clowns

Day of the Dead Kostumer