BARNEDÅBSPYNT

PYNT TIL BARNEDÅB

Dåben er en stor dag for både mor, far og barnet, der skal døbes. Der er meget der skal planlægges og gøres, så derfor har vi hos Festbutikken  valgt at gøre det lidt nemmere ved at samle alle festartikler til barnedåb ét sted. Hvad enten det er en drengebarnedåb eller pigebarnedåbeller, finder du spændende inspiration til barnedåbsinvitationer, borddækning og udsmykning af lokalet hos os. Se blot i kattegorien for barnedåb piger eller barnedåb drenge. 

 

Hos Festbutikken har vi et stort udvalg af flot pynt og dekoration til barnedåben. Vi har organza bordløbere, duge og små krystalhjerter i den farve, der passer til jeres barnedåbs tema, hvilket giver bordet et flot pift, og får det hele til at syne af lidt mere. Til bordet har vi også et stort sortiment af konfetti med babyfødder eller barnevogne som motiv, samt servietter med søde motiver med bamser eller elefanter.

 

Et sødt bordkort kan tilføre noget ekstra til borddækningen, og har vi har stort udvalg. Vores barnevogne, sutteflasker eller små sutter i lyserød eller lyseblå, er meget populære barnedåbspynt. Lad også udsmykningen af lokalet være en del af et gennemført og fortryllende dåbstema med unik dåbspynt som flotte guirlander, flagbannere og folieballoner med helium i lyseblåt eller pink. Vi har mange søde motiver. Dåben er en særlig dag. Måske har I tænkt over, hvordan man kan fastholde nogle af de gode minder der skabes denne dag, og her kunne en gæstebog måske være en fin løsning. I den kan alle de inviterede skrive en personlig hilsen, nogle moralske ord eller et smukt digt, som kan være sjovt og givende for barnet at læse senere i livet.


Pynt Barnedåb

 

Når et barn skal døbes, er det første gang, at man som menneske bliver fejret. Men det er bestemt ikke sidste gang, at man er hovedperson ved fester fremover. Barnedåb er en af de stærkeste kirkelige traditioner her i landet, og selvom man måske ikke er overvældende kristen troende, så vælger de fleste alligevel at lade deres barn eller børn døbe i kirken. 

Efter dåben er der komsammen typisk hjemme i privaten, hvor forældrene byder på kaffe og kage og i de fleste tilfælde også øl og sodavand til medlemmer af familien samt venner og bekendte. Hjemmet er ofte pyntet op med engangsduge, servietter og service, så den efterfølgende opvask bliver knap så voldsom. 

En barnedåb er en af de mere afdæmpede fester, og det er der naturligvis ikke noget at sige til, når man tænker på, at det er navngivningen af ens barn, man fejrer. Selvom man ikke vil holde barnedåb i kirken, er det stadig muligt at fejre sit barn med en fest. En sådan fest kaldes en navnefest, og her inviterer forældrene venner og familie til en komsammen, der stort set foregår på samme måde som ved en kirkelig barnedåb. 

Står du som festarrangør af en barnedåb - måske efter at have arrangeret et baby shower  - så husk at der skal pyntes flot op. Vi har både pynt til barnedåb generelt, men også et stort udvalg i bordpynt.

Baby Shower

Hvad er Babyshower!

 

Babyshower er festen for den kommende mor og barnet - inden fødslen. Farverne er de samme som til barnedåb, nemlig lyserøde og lyseblå. Ventetiden er lang for den gravide, så det er rigtig hyggeligt at få besøg og få talt om den lille ny, der skal komme. Babyshower bliver ofte arrangeret som surprise party for den gravide, men den gravide kan også selv holde babyshower.

Et babyshower er en begivenhed, hvor de kommende forældre får gaver eller penge til deres kommende barn. I mange kulturer havde denne type fest oprindelig det formål at hjælpe forældrene med at skaffe ting de mangler til deres liile nye barn, hvilket ellers kunne være en noget uoverkommelig opgave for forældrene. I vore dage forventes der også gaver ved et Babyshower party, men formålet er snarere at have en rigtig hyggelig dag og samtidig glæde/overraske den kommende mor.

 

Traditionen, som den anvendes i dag, kommer fra USA og har bredt sig til mange andre lande, ikke mindst via TV-serier som Sex and the City. Traditionelt holdes festen kun for den kommende mor, og kun kvinder deltager. Som oftest arrangeres babyshower af en veninde, et familiemedlem eller en kollega, men det er også ved at være almindeligt at den gravide selv planlægger festen. At holde babyshower er et dejlig indslag i den gravides ventetid og babyshower kan sagtens holdes både for det første barn og senere hen også for de følgende børn, og også adoptivbørn.

 

Ved selve festen er der tradition for, at alting, lige fra invitationer til udsmykning og borddækning, følger et bestemt tema. Desuden er det ikke en rigtig babyshower fest, hvis der ikke arrangeres forskellige baby relaterede lege og andre muntre indslag

Trustpilot