Harley Quinn

Harley Quinn

449,00 DKK


Baseret på 9 anmeldelser

Harley Quinn

 

Man kan aldrig vide, om der gemmer sig en superskurk bag denne facade. Hun ser jo ud som en helt uskyldig partytøs! Men vent bare til, hun får fat i et baseballbat, og resten fra superskurkebanden Suicide Squad dukker op..

Dette officielt licenserede Harley Quinn Suicide Squad-kostume fanger hendes karakterisktiske stil fra filmen, så hvis du planlægger at skabe lidt kaos, eller du vil slå dig sammen med en mutanthaj, så er dette den rette kostume.

Dette kostume er inspireret af Harley Quinns hovedlook fra 2021's The Suicide Squad. Kostumet begynder med en ærmeløs jumpsuit, der har det klassiske røde og sorte farveskema fra Harleys tidlige dage. Den øverste del af jumpsuiten er designet til at ligne et korset, mens underdelen minder om et par bikerbukser. Den har endda påtrykte diamanter, lynlåse og stropper for at give kostumet et helt autentisk look. Skumbæltet passer rundt om taljen og har en trykt spænde foran. Prikken over i'et på dette kostume kommer i form af en beskåret jakke med lange ærmer. Jakken har et imiteret læder-look i ægte Harley-stil!

harley overraskelse!

Hvis du vil have Harleys nye look... eller hvis du vil slutte dig til The Suicide Squad for lidt kaos, så er dette kostume, hvad du har ledt efter! Selvfølgelig skal du bare sørge for at parre dette med et par af vores legetøjsvåben, for Harley forlader aldrig hvordan uden at pakke et par overraskelser!

 


Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot
Trustpilot