HATTE & PARYKKER

Parykker og hatte til udklædning

Uanset om du skal klædes ud som hippie eller punker, finder du parykken her! Vi har et stort og blandet udvalg af hatte og parykker til udklædning. Så skal du til temafest og bruge en gangsterhat eller en paryk, der giver dig det helt rigtige diskolook, så finder du det her. Festbutikken har parykker og hatte til både mænd, kvinder og børn. Klik på kategorierne herunder og se vores udvalg af henholdsvis mandehatte, damehatte og børnehatte samt mandeparykker, dameparykker og børneparykker. Finder du ikke, hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail eller komme forbi vores butik på Frederiksberg.


Parykker og Hatte til børn og voksne

Udklædningsfester er en skøn måde at fejre en festlig begivenhed på , og hvor det engang mest var for børnene at klæde sig ud, er det nu om dage helt almindeligt at voksne også har kostumefester til særlige arrangementer i fritiden og på jobbet. Når man klæder sig ud bliver man for en lille stund til en hel anden, end den man er til dagligt, og det er det, der for mange netop er det herlige ved den slags fester. Det er ikke noget problem at finde det rette kostume i utallige butikker og webbutikker, og så går man ellers i gang med at finpudse kostumet ned i mindste detalje for at gøre forvandlingen så helstøbt som muligt.

Massevis af sjove parykker

Ofte er det jo i detaljen, at man finder forskellen på det fuldendte kostume, og her kommer parykker og hatte ind i billedet. Med en paryk eller hat bliver din udklædning gennemført, og med lidt held og dygtighed kan du endda i noget tid skjule, hvem du er, overfor selv nogle af dine helt nærmeste venner eller kolleger.

 

Parykker er noget, alle kan bruge. Børnene synes endda at det kan være rigtig sjov med en vildt overdreven paryk, der gør udklædningen endnu mere opsigtvækkende. Sådan kan det selvfølgelig også være for voksne, som ofte vælger den paryk, der giver kostumet det sidste overbevisende udtryk. Det siger sig selv, at nogle kostumer har mere brug for at bruge paryk, end andre. Men det er alligevel værd at overveje at fuldføre enhver udklædning med en velvalgt paryk og lade forvandlingen fudlende.

Massevis af sjove hatte

’Du burde købe dig en tyrolerhat, folk vil gerne ha’, noget at grine af’. Sådan lyder ordene på en gammel party schlager fra  Jonny Reimer tilbage i 1970’erne og 1980’erne. Og der er noget med at gå til fest og tage en hat på er noget, man har kendt til i århundreder. Der er noget helt særligt med fest hatte, og det gælder stort set alle typer af hatte fra de morsomme og fjollede, de klassiske til de virkelig bemærkelsesværdige og specielle hatte. Hatte kan give dit kostume elegance og stil eller de kan komme som en naturlige del af kostumen. For hvad er en cowboy uden sin cowboyhat eller Stewardessen uden sin. 

Med en hat på hovedet kan man ændre karakter og andres opfattelse af én. Det kan være den myndige hat som betjentens eller pilotens, eller det kan være hatten, der på et øjeblik forandrer dig til cowboy, brandmand, mexicaner, gangsteren, soldaten eller sørøveren. Der er også de mere stilfulde hatte, der bidrager til din status. Det kan være de store, dyre hatte til kvinderne eller den elegante six pence eller klassiske fra 1930’erne. Men når der er fest i gaden kan enhver type hat bruges, og her er hatten tilsvarende brugt til at skabe opmærksomhed og stemning, som er perfekt til eksempelvis en udklædningsfest.

 

Trustpilot