SKINSUITS

Skinsuits

Skinsuit er et tætsiddende kostume der dækker hele kroppen, hoved, arme og ben. Man kan SE UD af kostumet, men ikke ind. Du kan se og drikke gennem dragten! De seje dragter passer til enhver højtid, og du kan vælge et mønster, der lige præcis passer til anledningen og dit humør. Du kan hoppe i den smarte smoking og føre dig frem som Zombie eller  et omvandrende skelet til Halloween eller Power Rangers til fastelavn! Hvad venter du på? Tjek vores store udvalg af festlige Skins suits  lige her!

 

Skinsuits er i løbet af kort tid blevet et verdensomspændende fænomen, over alt springer og fester de farverige og mønstrede dragter rundt. Du bliver helt uigenkendelig, når du klæder dig ud i et af vores skin suits.


Skin suits kostumer

Skin suits kostumer hos Festbutikken i en stor variation af farver og mønstrer og endda kararktere som Julemanden ”Find Holger”, Spiderman, eller måske en sjov crash dummy. Du kan sagtens drikke med dit skin suit kostume på og hætten er lavet så du kan nøjes med at trække den lidt op, hvis der skulle være snacks  i farvande der lokker når du er til fest.

 

Træk i et smart skin suits kostume og leg dig til at være en ganske anden, eller bare gem dig i mængden. Hvis  du syntes det er sjovt bare at danse fuldstændigt tosset rundt og ønser at være fuldstændig dækket til så er en skin suit løsningen. Du behøver ikke at snakke med nogen, fordi aboslut ingen vil genkende dig. Der er rigtig mange muligheder med et skin suits kostume og det er kun din fantasi og dit mod, der stopper dig fra at bruge denne sjove og super stramme ide når du skal til kostumefest. Skin suits kostumer er også en fantastisk måde at lave en masse ballade som du kan slippe afsted med, fordi ingen kan genkende dig i de tætsiddende skin suits kostumer. Uanset om du vælger de smarte farverige, eller om du gerne vil forsøge dig med en skin suits kostume med en rolle som for eksempel julemanden eller en sej Venom Black Spiderman. Dril dine venner, lav masser og fest og ballade eller tag mode til dig og dans med ham eller hende du altid har været for genert til at snakke med – i dit skin suits kostume er du anonym og kan slippe hæmningerne for en tid.

 

Der er rigtig mange muligheder med et skin suits kostume og det er kun din fantasi og dit mod, der stopper dig fra at bruge denne sjove og super stramme ide når du skal til kostumefest.

Trustpilot